28 Nisan 2024 Pazar

Lavanta sabunu saça, gül sabunu cilde iyi geliyor

Lavanta sabunu saça, gül sabunu cilde iyi geliyor

Isparta

Isparta'da gül ve lavanta ürünleri satan Hazel Yılmaz, lavanta sabununun saça ve gül sabununun ise cilde iyi geldiğini söyledi. Ayrıca lavanta ve gül sabunun faydalarından bahsetti.

Yılmaz açıklamalarında; ''Lavanta sabunu saçın parlak ve canlı görünmesini sağlar. Kepek sorunlarına iyi gelir. Saçlardaki kopma ve kırılmaları önler. Saçlarınızı düzenli olarak lavanta sabunu ile yıkarsanız, saç deriniz temizlenir, beslenir ve onarılır. Saçtaki bit ve böcek gibi oluşumların giderilmesine yardımcı olur. Saçların daha dolgun görünmesini sağlar. AyrıcaSaçınız kısa sürede yağlanıyorsa, saç yağlanmasını engeller. Saçın sertleşmesini engelleyerek yumuşacık saçlara sahip olmayı sağlar.

Gül sabunu ise, cildi temizler, yumuşaklık verir ve yaşlanmasını engeller. Cilt lekelerinin giderilmesine yardımcı olur. Yağ bezelerinin küçülmesine yardımcı olur. Sivilce ve akne tedavisinde kullanılabilir. Gül sabunu, cilt için en çok tercih edilen sabunlar arasındadır'' dedi.

HABER/ GİZEM SARIKAYA

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Lavanta ve gül muhteşem iki

09 Nisan 2023 Pazar 13:07

Lavantalı sabunla yıkanan saç dökülmüyor denediğim için biliyorum ön yargılı ve olumsuz yazan arkadaşlar biraz daha insaflı olun

Güllü

09 Nisan 2023 Pazar 12:21

Hazal hanim acaba sabunlarinizin üretim aşamasında isparta gülünecek ait hangi bileşeni kullanıyorsunuz.

Akzambak

09 Nisan 2023 Pazar 11:02

Neymiş la bu lavanta yahu!! Hepsi palavra,hatır için yapılmış bi haber

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR