16 Mayıs 2024 Perşembe

KYK’da bu kez asansör skandalı

KYK’da bu kez asansör skandalı

Isparta

ISPARTA’DA Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı KYK öğrenci yurtlarında sıkıntılar bitmek bilmiyor. Daha öncede yurtlarda sıva dökülmesi, yemeklerle ilgili şikayetler ardı ardına gündemi meşgul ederken, bu kez yurtta asansör arızalandı. İçinde öğrenciler olduğu sırada arızalanan asansör, büyük panik yarattı. Öğrenciler ve yöneticiler arasında gerilim dolu dakikalar yaşandı.

Isparta KYK erkek yurdunda asansörde kalan öğrenciler iddiaya göre, yetkili servis numarasını aradıklarında “Öyle bir asansörümüz yok” cevabı aldı. Bunun üzerine yardım isteyen öğrencilerin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Öğrenciler ekipler tarafından kurtarılırken, tepkiler ise çığ gibi büyüdü.

İŞTE O ANLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

06 Kasım 2023 Pazartesi 20:34

Hiç dinlemiyor sadece kendini dinliyor müdür ne konuşsanız boş bir an önce denetlenmeli

Ögrenci

06 Kasım 2023 Pazartesi 17:06

Öğrenciler ispartada sagilacak koyun gibi görülüyor.Kiz yurdundan kampüse tek durak otobüs 10 tl.Yurt yemekleri rezalet.Temizlik yok sayılır.Egitimi düşünmeyip sırf o bölgeye maddi katkı sağlasın diye okul açarsan.Onune geleni torpilli diye yurt müdürü.genlik spor müdürü yaparsan böyle olur.Ey Akp ve bileşenleri bu dünyada yaşadınız.Obur dünyada bizlerin eli yakanizda.

Vatandaş Ahmet

06 Kasım 2023 Pazartesi 16:24

Bu memurlar ile daha çok skandalar yaşanır Isparta yurdunda.Siyasi arkadaşlar bu olayların faturası size kesiliyor..Haberiniz var değil mi?

Düzensiz

06 Kasım 2023 Pazartesi 12:55

Depremzedelerden sonra Kyk yurtları gerekli bakım ve temizlik yapılmadan hızlıca açılınca böyle sorunlar çok yaşanıyor daha da yaşanacak heralde.

Ali bet

06 Kasım 2023 Pazartesi 11:44

Gsb il müdürü Danayiyen o koltuğu işgal ettiği sürece bu işler zor biter.Siyasiler de uyuyorlar galiba ki adam gayet rahat hergün bir başka skandala imza atıyor.

Sorumluları görevden alın.

06 Kasım 2023 Pazartesi 11:37

Kyk müdürünü müdür yardımcılarını görevden alın yerine işi bilenleri,denetleyenleri,Liyakat sahibi insanları müdür yapın.

DEDEKTİF

06 Kasım 2023 Pazartesi 11:29

4 kişilik Asansöre 6kişi binersen böyle olur..firma ne yapsın. Asansörleri standart dışı kullanıyoruz.4 kişilikAsansöre 5-6-7. Kişiyi almazsan kavga döğüş kopuyorKontrolü yapan firmalar normal prosedürü uyguluyor..sitelerde Bazı mağara adamları asansörle Eşya taşıyorlar...Bir örnek örnek: 6 kilolu çamaşır Makinesine 9kilo çamaşır atarsan arıza verir....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR