17 Mayıs 2024 Cuma

KYK'da yemekhaneleri denetledi

KYK'da yemekhaneleri denetledi

Isparta

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı KYK Yurtlarında geçtiğimiz günlerde özellikle yemek ile ilgili öğrenciler tarafından yoğun şikayet oluşturulmuş ve yemeklerden çıkan sinek, böcek gibi haşereler hem haberlere hemde sosyal medyalarda paylaşılarak büyük tepki yaratmıştı.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, yurtları ziyaret ederek, özellikle yemekhaneleri denetledi.

Özdemir ayrıca eğitim sorumluları ve manevi rehberler ile bir araya gelerek, yurtlarda yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gerçek

12 Kasım 2023 Pazar 10:18

İnsanları salak yerine koymaktan bıkmadınız kusura bakmayın ama ben geliyorum diye ilan ederek denetleme olmaz şimdiye kadar kime yaptırım uygulandı pişmemiş köfte böcekli pilav bozuk yumurta gübrelenmiş pirinç yedirdiniz çocuklara birkaç gün sonra yine aynısı olacak inanın Gerçekten çocukları düşünüyorsanız yemek hangi ortamda hangi malzemelerle yapılıyor adam gibi denetleyin

Denetleme mi? Yapma Canım

12 Kasım 2023 Pazar 07:20

Bu denetleme değil ki. Kamuoyuna yansıyan öğrenci şikayetlerinin gazını almak. Gerçekten bir denetim olsa Denetleyici bir kurumun uzmanları gelir, detaylı inceler, şikayetleri dinler, bir görüş oluşur ve rapor düzenlenir. Arkadaş dostlar alışverişte görsün kabilinden gelmiş. Belki biraz uyarı gibi olur o kadar. Maksat kamuoyuna bu kurumu umursamaz göstermemek.

Amat

11 Kasım 2023 Cumartesi 19:57

Tamam haber iyi denetleme guzel olmus gelmisler sonuc ne olmus neye karar vermisler bunuda soyleselermis onemli olan sonuc bi aksam yemeginde ogrencilerin cok oldugu vakit bi aciklama yapsalarmis soyle seyler yasandi geldik gorduk yerinde inceledik su sonuca karar verdik diye bi toplanti yapsalarmis aciklamam yapsalarmis

Şoför

11 Kasım 2023 Cumartesi 18:19

Denetleme gelecekseniz haber vermeden gelin bu sistem her tarafda olması lazım ozaman görün

Ogrenci

11 Kasım 2023 Cumartesi 17:11

Haber ver bandoyla karşılaan.sonrada denetim yap.Dostlar alışverişte gorsun

Genç

11 Kasım 2023 Cumartesi 16:19

Kyk yurtları herkez için personel de dahil yatış yeri olmuş.Yat yat git.Sonra ne oldu aaa sorun cikti

Ozan

11 Kasım 2023 Cumartesi 11:45

Aferin gelmeden 1 ay önce haber verseydide dip tırnak temizleselerdi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR