27 Nisan 2024 Cumartesi

Küspe fiyatı tartışmaları alınan yeni fiyat kararı ile son buldu

Küspe fiyatlarının artışına öfkelenen kalabalık Şeker Fabrikasından, Ak Parti İl Başkanlığına yürüyerek sorunun çözülmesini istemişti. AK Parti Burdur Teşkilatı toplantı düzenleyerek çiftçi ve esnafa müjdeyi verdi. İşte detaylar..

Isparta

Son günlerde yaşanan küspe sorunun çözümü için Burdur Şeker Fabrikası’ndan AK Parti Burdur il binasına giden çiftçilerin talepleri sonrasında yapılan toplantıda, alınan fiyat kararıyla anlaşma sağladılar.

Talepler sonucu saat 14.00’da AK Parti İl binasında gerçekleştirilen toplantı basına kapalı olarak yapıldı. Toplantı sonrasında alınan kararla belirli fiyat üzerinden anlaşma sağlandığını duyuran AK Parti Burdur il teşkilatı yaptığı yazılı açıklamada:

“Son günlerde yaşanan küspe sorunun çözümü için bugün saat 14:00 de il başkanımız Mustafa Özboyacı, Burdur Milletvekilimiz Prof. Dr. Adem Korkmaz, Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan ve Ziraat Odası Başkanımız Kemal Kubilay, Şoförler Odası Başkanımız Hasan Yalçın, Kamyoncu Esnaf temsilcilerimiz, İhaleyi alan Burdur firma yetkililerimizin ve Burdur Şeker Fabrikası Müdürü Turan Arslan’ın katılımıyla Burdur Şeker Fabrikasında toplantı gerçekleştirildi. Alınan kararla belirli fiyat üzerinden mutabık olunmuştur. Çiftçimize ve esnafımıza hayırlı olsun.” İfadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR