29 Nisan 2024 Pazartesi

Kuleönü Kasabası Kurban Kesti

Kuleönü Kasabası Kurban Kesti

Isparta

Ülkemizde meydana gelen depremler ve sel afetlerinden dolayı tekrar yaşanmaması için Kuleönü Kasabası halkı cuma namazı çıkışı toplanarak 1 büyük baş 3 küçükbaş kurban kesildi. Dualar yapıldı.  Kasaba ’da misafir edilen depremzede misafirlere ve ihtiyaç sahiplerine etler dağıtıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kuleönülü

01 Nisan 2023 Cumartesi 23:44

Bir Kuleönülü olarak Şu gece sarıklı, gündüz çarikli işini bir anlatayım anlamayanlara..Büyük harflerle yazayimki anlasınlar.Kardeşim gece sarıklı demek ibadet ile meşgul olan demektir.Çarık ise tarlada,bahçede giyilir.Bizim milletimiz çalışmayı sevdiği için çarık takar ,el emeğiyle kendisinin ve evlatlarının rızkı için çalışırdı.Bu da böyle biline..Bir laf konuşurken nereye gittiğine bir bakın.Ezberlenmiş ,klişe laflar kullanmayın.Düşunmeden konuşmayın. Saygılar..

Zügürt şeherli

01 Nisan 2023 Cumartesi 18:27

Zenginledi ilçe merkez fakir tabii

Hemşerim

01 Nisan 2023 Cumartesi 18:26

Kulenn belediyesi kaç adam aldı 4 yılda,Isparta Belediyesi Kulenli Kaç Adam Aldı.Belediye Ayva Fidanı Dağıtıyo.Ayvalar çiçek Acıncaya kadar Ayva yiyeceğe benzersiz.

CAN Arkadaşım..

01 Nisan 2023 Cumartesi 11:34

F .ünlüsoy hanım efendiye çok teşekkür ediyorum depremzede AİLELERE Sahip çıktı Ondan Allah razı olsun Bu mübarek günlerde Hayrı kobul olsun inşallah.

Savlı

01 Nisan 2023 Cumartesi 11:06

Kuleönü kendılerıne kesınler kurbanı bence gece çarıklı gündüx sarıklı bunlar BELKI KABUL OLUR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR