28 Nisan 2024 Pazar

KULENİN YANINDA MERMER ARIYORLAR

KULENİN YANINDA MERMER ARIYORLAR

Isparta

Sütçüler ilçesi Çandır Köyü Söğüt Yaylası'nda Türkiye'nin en geniş görüş açısına sahip 2'nci yangın gözetleme kulesi olan Akçal Yangın Kulesi'nin olduğu bölgeye mermer ocağı kurdular.  

Bölgedeki tüm katliamlar, kanunsuzluklar devam ederken bölgedeki mermer ocakları zamanında incelenmediğinden korkunç bir doğa katliamı yapılmışken, Isparta Orman bölge müdürlüğüne ait Akçal yangın kulesinin hemen 50 metre dibinde mermer arama çalışmaları yapılması hiç de şaşırtıcı gelmiyor. İşin en ilginç tarafı bu arama çalışmalarının izinsiz ve kimler tarafından yapıldığının bilinmediği. Vatandaşın Bimer, Isparta valiliği, Isparta orman bölge müdürlüğüne vermiş olduğu aşağıdaki dilekçelere bu güne kadar cevap verilmemesi ise işin en korkunç tarafı… ve bu da akla gerçekten bu katliamlar izinsizmi sorusunu getiriyor.Acaba bölge tamamen gözden mi çıkarıldı? Gerçekten bu doğa katliamları izinsiz ve kanunsuzmu?

1-    Sütçüler ilçesi Çandır köyü Söğüt yaylası Akçal yangın kulesinin dibinde (sağında, solunda, yanında 300 mtlik alan içinde) bir mermer çalışması olmuş olup, burada bu çalışmaları kimler yapmıştır.En önemlisi de bu doğa katliamını yapabilmesi için gerekli olan kanuni izinleri alınmış mıdır?

 

2-    Sütçüler ilçesi Çandır köyü Söğüt yaylası ile gümü köyü arasında birçok ağaç katledilerek bir yol açılmış ve yolun sonunda da bir mermer çalışması yapılmıştır. Bu mermer çalışmasını kim veya kimler yapmış olup, gerekli kanuni izinleri almışmıdır.

            

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mahmut aksu

15 Ağustos 2014 Cuma 17:56

Sayın Başbakanım, yeni Cumhurbaşkanım,Sütçüler ilçesi size % 78 oy verdi. bunun karşılığı bumu olmalı.Sizden sadece Sütçüler ilçesi çandır köyündeki tamamen kanunsuz, hukuksuz, her tarafı pislik dolu, ihanet dolu, rüşvet dolu doğa katliamlarını incelemek üzere;Ankara dan, Değerli , onurlu, şerefli, namuslu, dürüst bir bilir kişi istiyoruz. bu çok mu zor? onlar size doğru raporları sunacaklardır. Yalvarıyoruz gönderin şu bilirkişileri eğer bizler haksız isek zaten tüm güç elinizde...

MAHMUT AKSU

15 Ağustos 2014 Cuma 17:51

Tam 4 yıldır bağırıyor, haykırıyoruz. ne bir vali, ne bir orman müdürü, nede çevre müdürü ya bu çocuklar ne diyor gerçekten doğrumu söylüyor doğru söylemiyorlarsa şunlara mahkemeye verelim demedikleri gibi ilgililerinde sıcacık deri koltuklarından kalkıpta böl****e gitmedikleri veya gidersek biri koltuğumuzu kapar, koltuk soğur diye korkuyorlar herhalde. çünkü akla başka bir şey gelmiyor.Sayın valim yalvarıyoruz şu böl****e bir gidin değerli basını bir ****ürün tüm pislikleri yerinde görün.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR