01 Mayıs 2024 Çarşamba

Koronavirüs tablosu değişti

Koronavirüs tablosu değişti

Isparta

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs tablosunun değiştiğini duyurdu. Bakan Koca açıklamasında, ''artık vaka sayılarını ve aşı programının seyrini yeni bir ekrandan izleyeceğiz. Daha önce paylaştığımız tüm detayları ise haftalık raporlar halinde yayınlamaya devam edeceğiz. İller aşı olmada yarışacak.'' dedi. 

Koronavirüs vaka bilgilerinin bulunduğu tablolarda artık günlük test sayısı, vaka sayısı, hasta sayısı, vefat sayısı, iyileşen sayısı; haftalık hastalarda zatürre oranı, yatak doluluk oranı, erişkin yoğun bakım doluluk oranı, ventilatör doluluk oranı, ortalama temaslı tespit süresi, filyasyon oranı; toplam test sayısı, vaka sayısı, vefat sayısı, ağır hasta sayısı, iyileşen sayısı bilgileri yer almayacak.

Yeni tabloya göre ise günlük test sayısı, vaka sayısı, vefat sayısı ve iyileşen hasta sayısı bilgileri günlük olarak açıklanacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet

05 Temmuz 2021 Pazartesi 19:40

Ne kadar herkesin olması gerektiği düşüncesinde olsam da isteyen aşı olsun isteyen olmasın ama herkesin ilk önce sokakta kalabalık alanlarda marketlerde pazarlarda şu maskelerini ağzını burnunu kapatacak şekilde taksın. Önce adam gibi maske takma işini becerebilirsek inşallah aşı olma oranını da olabildiğince yükseltecek mantığa ulaşırız.

Aşıolankendipayona

05 Temmuz 2021 Pazartesi 18:04

Dont be zortt arkadaş kendin aşı oluyosan neden aşı olmayanlara salça oluyosun maddm oldunuz korunuyorsunuz bırakta bizim seçimimiz bize kalsın aşının falan koruduğu yok boş yapmayın sözde aşı olununca herşey bitiyordu 1. Olundu 2. Olunacak dendi oda olundu şimdi ömür boyu dayatma peşindesiniz ne oldu çinde ayak üstü bayılan kpmaya girenler koronadan ulan hayatınız yalan be hadi zehrinizi kendiniz olun bize salça olmayın o iq seviyenizle

don't be a fool

05 Temmuz 2021 Pazartesi 16:42

vaka oranlarının en yüksek olduğu 8. il ısparta. ve çevremde gözlemlediğim üzere aşı olmayanlar arasında hala yayılmaya devam ediyor virüs. hatta istisnai sayıda da olsa aşı olanlar dahi (sinovac) hastalığa tekrar yakalanmaya başladılar. hayatında prospektüs okumadan onlarca hatta yüzlerce farklı ilaç kullanmış iq seviyesi yüksek arkadaşlarımız aşı olmamak için yırtınıyorlar. büyük bir pişmanlık yaşamak üzere olduklarının farkında bile değiller.

Quwwac

05 Temmuz 2021 Pazartesi 16:07

Türk aşısını piyasaya sürsenizde yine aşı olmasak

Forestman

05 Temmuz 2021 Pazartesi 15:07

Hay maşallah. Bodrum, Marmaris'in olduğu şehir çok iyi durumda.

Türk Aşısı

05 Temmuz 2021 Pazartesi 11:56

Türk aşısını piyasaya sürsenizde bizde aşı olsak

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR