29 Nisan 2024 Pazartesi

Konya'da üretim sürecini A'dan Z'ye takip ettiler

Konya'da üretim sürecini A'dan Z'ye takip ettiler

Isparta

Isparta Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağrı Çiftçi, Yönetim Kurulu ve üyeleri, Baka koordinesinde Konya Ticaret Odasına bağlı olan kurumlar Konya Model Fabrika, Konya dış ticaret merkezi ve Konya mesleki eğitim merkezine inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette model fabrika eğitmenlerinden endüstriyel verimlilik, yalın üretim ve dijital dönüşüm konularında bilgi edinilerek,  gerçek bir fabrika gibi tasarlanmış alanda endüstriyel üretim süreçlerine dair incelemelerde bulunuldu. Yine Konya dış ticaret merkezi'ni ziyaret eden Isparta Giad yönetici ve üyeleri burada ihracata yönelik eğitim ve danışmanlık faaliyetleri hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından Konya meslek eğitim merkezinin atölyelerini de ziyaret etti ve merkezin sunduğu hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Isparta Giad Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağrı Çiftçi bu tür ziyaretler kapsamında edindikleri tecrübelerle endüstriyel gelişim ve uluslararası ticaret konularında bilgi ve deneyimlerini artırdıklarını yine Konya ile ilgili olarak da 2 il arasında sektörel arası işbirliğin daha fazla geliştirilebileceğini düşündüğünü belirtti. Başkan Çiftçi bu ziyaret kapsamında yapılan incelemelerle kendi işletmelerinde bilgi ve deneyim paylaşımında bulunarak uygulanabilinir stratejiler geliştirebileceklerini söyledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR