04 Mayıs 2024 Cumartesi

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL OKUL BAHÇESİNE UÇTU

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL OKUL BAHÇESİNE UÇTU

Isparta

ISPARTA'DA sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil okul bahçesinin korkuluk demirlerini yıkarak bahçeye uçtu. Kazada sürücü ve araçta bulunan 1 kişi hafif şekilde yaralanırken, okulların tatilde olması büyük bir faciayı önledi.

Kaza bugün saat.15.30 sıralarında İskender Mahallesi Aksu Caddesi yolu üzerinde meydana geldi. Sürücünün kontrolünden çıkan 07 SH 978 plakalı otomobil yol üzerinde bulunan Gülkent Anadolu Lisesi'nin okul bahçesine uçtu. Korkulukları yıkarak bahçeye saplanan otomobilde bulunan 19 yaşındaki Mehmet Demir ile aynı yaştaki Cihan Boyekin yaralandı.

Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine İtfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar araçtan çevredekilerin yardımıyla kurtarılırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahaleleri yapıldı.  Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yaralılar bir süre kazanın şokundan çıkamadı.

Öte yandan otomobil çekici yardımıyla olay yerinden götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

BİR ÖNLEM ALINMALI

Okul bahçesine uçan otomobil sonrası vatandaşlar büyük tedirginlik yaşadı. Okulların tatilde olması büyük bir faciayı önledi ama bir önlem alınması gerekiyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

denetim eğitim şart

10 Eylül 2018 Pazartesi 12:55

ceza önleyici ve kural ihlaline karşı kişiyi caydırıcı olmalı. tabiki bide af olmamalı :) adaletli kararlar verildiği sürece af nedir onu anlamak zor... kaza yapanlara geçmiş olsun der. araba kullanırken yavaş ve dikkatli kullanmak sohbetlerde utanılıcakmış gibi anlatılıyo. orda o sürati yapıp nasıl uçtun be kardeşim

SERKAN SAĞLIK

10 Eylül 2018 Pazartesi 10:40

SENİRKENTTEDE DETAYLI TRAFİK DENETLEMESİ İSTİYORUZ EHLİYET BELGE VİZE SİGORTA DENETLEMESİ

Yazık

09 Eylül 2018 Pazar 22:39

Bu arkadaşları polisin alıp okulun demir parmaklıklarında güzelce sorgulaması lazım, ama nerde, zamanında yok uyum yasası, yok efendim polis şiddet kullanmıcak diye diye polisin de elini kolunu bağladılar.Ondan sonra bir olay oldu mu polis niye müdahale etmiyor. Niye etsin kardeşim, yasalara bak, kaza diye geçiyor, bu arkadaşlar serbest, kaldırımda birisi olsa ya da bahçede 6 aya yine serbest. Trafik ceza kanunu acilen değişmeli.

Ispartalı

09 Eylül 2018 Pazar 20:35

Pes artık buradan da uctularya artistliğin sonu Got atdıra patinaj cekerek gidersen ucarsın buyur kaza yapanların ehliyetlerını ömür boyu iptal edsinler

ıspartadan

09 Eylül 2018 Pazar 19:12

durdurun artık şu serserileri yeterin be yeterin. bu kazanın nedenini bilmiyorum ama yine yanlama ve aşırı hız gibi duruyor. bıktık sayın emniyet yetkilileri bıktık. arabadan indirip kafalarını biz mi kıralım bunu mu istiyorsunuz. 3 5 serserinin önüne geçemediniz bir türlü. illa başımıza bir şey mi gelmesi lazım. iyaş tarafında rahat rahat dolaşamaz olduk. zorundamıyız biz beyinsiz ahmak yaratıkları çekmeye. sabrımız taşıyor.

Ali

09 Eylül 2018 Pazar 18:53

Kuş serileri ve yasalara aykırı modifiye tüm araçlar yasaklanmalıdır, bu araçların şasi , ve aerodinamik yapıları ile oynanmaktadır, gerizekalılar yere yakın olsun diye helezon yay kestiriyor ,boyutundan büyük lastik takıyor çelik jant e hidrolik dengesi yok araç kontrol sağlayamıyor

Tesadüf.......

09 Eylül 2018 Pazar 18:52

Olay sonrası hemen oradaydım. O kadar süratle önce 2,5 mt enindeki kaldırıma çıkarak ,arkasından okulun demir parmaklarını kırarak ve okul bahçesine en az 3,5 mt yüksekliğine diklemesine burun üzeri düşmüş. Allah korumuş ki, iyi ki ön camdan falan çıkıp araç altında kalan olmamış. Ayrıca kaldırımda kimsenin olmayışı büyük bir şanş. Sürücü genç ehliyetini yeni aldığını söylüyordu. Lütfen daha dikkat ve hız yapmayın gençler,acıyan ve üzülen anne-babalarınız olur yine.....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR