27 Nisan 2024 Cumartesi

Kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada kan aktı

Kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada kan aktı

Isparta

ISPARTA’DA kız meselesi yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 3 kişi kesici aletle yaralandı. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alınırken, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay dün saat:22.30 sıralarında Pirimehmet Mahallesi 1706 sokak üzerinde meydana geldi. İki grup arasında kız meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine B.B.H. (24), R.B.E.H. (24) ve D.K. (24) kesici aletle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavileri tamamlanan 3 yaralı taburcu edildi.

Olay yerinde yapılan incelemede ise kelebek diye tabir edilen bıçak ve 1 tornavida ele geçirildi. Olayın şüphelilerin Y.İ. A. (22) ve İ.K. (17), M.N.D. (18) isimli şüpheliler olduğu tespit edilirken, diğer şüphelilerin kimlik bilgilerinin tespiti ile ilgili çalışmalar devam ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan Y.İ.A. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Goca pompir

30 Ocak 2024 Salı 09:57

Dikkat ettim, yaralayanların yaşı yaralananlardan küçük; üstelik yaralayanların biri reşit bile değil. Bu kişiler okul vb. yerlerden tanış olamayacaklarına göre; "kız meselesi" nerede, nasıl ve ne şekilde zuhur etti? Dahası "kız meselesi"nden kasıt ne? Bomba32 bu konuyu biraz daha derinleştirmeli; zira burada sosyolojik bir dilemma var.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR