01 Mayıs 2024 Çarşamba

Kız kardeşe darp olayı ile ilgili açıklama

Kız kardeşe darp olayı ile ilgili açıklama

Isparta

Isparta’da Tuğçe Ünver isimli genç kızın abisi H.Ü. tarafından darp edilmesi olayı ile ilgili Isparta Valiliği açıklama yayınladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Bazı basın yayın organlarında yer alan, ilimiz merkezinde meydana gelen kadına yönelik şiddet olayı ile ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

07.01.2024 tarihinde bir eğlence yerinde bulunan T.Ü. isimli kadın şahıs aynı eğlence mekanında bulunan erkek kardeşi H.Ü. ile saat 04.00 sıralarında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmışlardır. Ardından H.Ü. eğlence yerinden ayrılmıştır.

Saat 04.30 sıralarında eğlence yerinden çıkarak arkadaşı ile yürümeye başlayan T.Ü. kardeşi H.Ü. tarafından darp edilmiştir. Polis merkezine müracaat eden T.Ü.’nün kardeşi H.Ü. ‘den şikayetçi olduğunu beyan etmesi üzerine doktor raporu alınarak gerekli tahkikata başlanmıştır.

T.Ü.’ye  polis merkezimizde H.Ü. hakkında uzaklaştırma kararı isteyip istemediği sorulmuş, uzaklaştırma kararı istememesi üzerine kendisine KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

H.Ü. hakkında Cumhuriyet Savcısı talimatı gereğince kasten yaralama suçundan adli tahkikat başlatılmıştır.

Olayın haber alınmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi görevlileri tarafından T.Ü.’ye ulaşılarak kendisine şiddet uygulayan H.Ü. hakkında uzaklaştırma kararı isteyip istemediği tekrar sorulmuş, şahıs kardeşi hakkında uzaklaştırma kararı talep etmediğini bildirmiştir.

Meydana gelen şiddet olayı adli makamlarımız, kolluk birimlerimiz ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından titizlikle takip edilmektedir.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ECELFELİ032

12 Ocak 2024 Cuma 16:31

byrm rumuzlu kawasaki belli sende bayansın çok zoruna gitmiş neyse gerçekler acıdır bebem..!!

Gençler öksüz yetim yetişiyor

12 Ocak 2024 Cuma 11:36

Aileler,akrabalar kiz ve erkek çocuklarını,gençleri sahipsiz bırakmamalılar, gece kuluplerinde pavyon da gençler ömürlerini çabuk öldürüyorlar.Eğitim ahlak terbiyesi berabar verilmeli.

Dumrul

12 Ocak 2024 Cuma 11:14

Su anda insan sevmedigim icin cok mutluyum tum djnyada ve ülkede sapık, bağımlı vb.lerinin hepsi birden ölsede rahat bir nefes alsak

tpkci

12 Ocak 2024 Cuma 10:33

Sakin eroğlu isimli yazan kişi, bak islam düşmanlığı falan yok, islama düşman olan sizlersiniz. Olmayan şeyleri bile kutluyorsunuz. işinize geldimi 1 ocak mekke fetihi olur, işinize geldimi hemen hicri takvime göre kandil kutlarsınız. Zaten kandil diye biye bir kavram islam dininde yok, sizler bunu bilmeyecek kadar beyniniz çalışmıyor.

brym

12 Ocak 2024 Cuma 10:30

Sakin Eroğlu, zırcahil olduğun okuduğunu bile anlayamıyorsun, işinize geldiği gibi düşünüp yorumluyorsunuz, bütün inanç sistemleri aynıdır. Dini inancına kimsenin birşey dediği yok, sadece kafalarınız aynı şeyi düşünüyor. Ben zaten kadınlara şaşıyorum, kadınlara verilen hiç bir vaat yok, bilakis insan yerine bile konmuyor. Senin böyle düşünmen kadar normal bir durum yok, yani embesilliğe devam.

dede

12 Ocak 2024 Cuma 09:48

eline sağlık iyi yapmış başarılarının devamını dileriz

Egitim ve Ahlak Asalet uçurumu

12 Ocak 2024 Cuma 09:45

Egitimli Ahlaklı insanlar böyle yaparmı?,ikiside belliki pavyonda ayrı ayrı eğlenip içmişler,sonradan aklına gelmiş namus meselesi,aileler perişan,Ahlaksızları halk birleşip terbiye etmeli,anladığı dilden!Değerler eğitimi verilmesi gerek çocuklara,genclere,ailelere,yoksa böyle rezil haberleri her gün izleriz!!önce ahlak!!

Sakin Eroğlu

12 Ocak 2024 Cuma 09:00

Brym rumuzlu embesil. İslâm dini (haşa) hırsızlık yap, tecavüzcü ol, hak ye, vs.vs . Mu diyor. Asıl İslâmı yaşamayan lar dediğin gibidir.( Tabiiki herkes değil) yani senin gibi. Ne istiyorsunuz İslâm dininden. Bu halk sizin dininize karışıyor mu.

Batman

12 Ocak 2024 Cuma 08:21

Ahlakını da al çal başına. Çocukluktan eğitim verilecekmiş. Bak sen. Önce sana lazım o eğitim. Senin ahlak anlayışın herkesi bağlamıyor önce bunu öğreneceksin!

brym

12 Ocak 2024 Cuma 07:41

ECELFELİ032 rumuzlu embesil, sadece erkek mi eğlenebilecek. Kadının eğlenmesi denince niye aklına malum şeyler geliyor. Dincilerin, gericilerin, bilumum embesil sürüsünün aklına neden iki bacak arası geliyor. Hırsızlık, hak yemek, adam kayırmacılık, adaletsizlik, eşitsizlik, vb. neden aklınıza gelmez. zırcahil toplumdan ne beklenir ki.

ISPARTALI İNSAN

12 Ocak 2024 Cuma 07:29

kızını dövmeyen dizini döver...adamın kız kardeşi durduk yerde niye dövsün vardır bir yanlışı iyice rahatladı artık ortalık ALLAH CC selamet versin inşallah..

Önce ahlak gerek

12 Ocak 2024 Cuma 01:15

Ne edep var ne ahlak var,ikiside belliki pavyonda ayrı ayrı eğlenip içmişler,sonradan aklına gelmiş namus meselesi,aileler perişan,Değerler eğitimi verilmesi gerek çocuklara,genclere,ailelere,yoksa böyle rezil haberleri her gün izleriz!!önce ahlak!!

Utanmada kalmadı

12 Ocak 2024 Cuma 01:10

Yav uzaklaştırma bile istememiş kadin, ikiside pavyonda içiyorlarmış kardeşler,bu fitneci basın her şeyi abartıyor kadına siddet diye,erkeğe şiddet ne olacak??

ECELFELİ032

11 Ocak 2024 Perşembe 21:53

NE DEDİM BİR ÖNCEKİ HABER YORUMUNDA TAMDA DEDİĞİM GİBİYMİŞ OLAY ABİ HAKLI SONUNA KADAR..

Gerçekler

11 Ocak 2024 Perşembe 21:36

Kızın abisi şiddete meyilli.Yarın bir gün bu şahıs bu kızı öldürürse tuh vah demeyin.Bu şahsın pisikolojik tedavi alması gerekiyor.Ayrıca en az 5 yıl cezaevine tıkmak gerek.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR