01 Mayıs 2024 Çarşamba

Keşif Isparta Projesi “Akdeniz’in Sesi” programında anlatıldı

Keşif Isparta Projesi “Akdeniz’in Sesi” programında anlatıldı

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından başlatılan ve her yıl yüzlerce öğrencinin Isparta’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanımasına fırsat veren “Keşif Isparta Projesi”, TRT Antalya Radyosunda yayınlanan “Akdeniz’in Sesi” programında anlatıldı.

Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi Oğuzhan Bayır, konuk olduğu programda, Üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği “Keşif Isparta” Projesi hakkında bilgiler verdi. 

Öğr. Gör. Bayır,  Süleyman Demirel Üniversitesinin evrensel bilgi üretmenin yanı sıra “öğrenci odaklı” projeleri de hayata geçirdiğini ve bunlardan bir tanesinin de ‘Keşif Isparta’ projesi olduğunu vurguladı. Öğr. Gör. Bayır şöyle konuştu: “2017 yılından bu yana düzenlenen gezi programı ile her yıl yüzlerce öğrenciye, Isparta’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtıyoruz. Öğretici bir o kadar da eğlenceli geçen gezi programımız ile öğrencilerimiz her hafta sonu Isparta’nın farklı bölgelerini ücretsiz bir şekilde tanıma fırsatı buluyor. Aksu Zindan Mağarasından İslamköy Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesine, Eğirdir’den Etnografya Müzesine, Atabey Ertokuş Bey Medresesinden Kovada Milli Parkına düzenlediğimiz geziler ile öğrencilerimize şehrimizi, zenginliklerimizi tanıtıyoruz. Adeta bir aile olarak çıktığımız yolculuklarda öğrencilerimiz arasında sıkı dostluk bağları da kuruluyor.” Dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR