27 Nisan 2024 Cumartesi

Kemerini çıkarıp, boğazına düğüm atmış

Isparta'da site yöneticisi Hüseyin Cahit Erdoğan'ı (71) otoparkta dövüp kemerle boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Süleyman Çelik (49) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Isparta

Isparta'da site yöneticisi Hüseyin Cahit Erdoğan'ı (71) otoparkta dövüp kemerle boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Süleyman Çelik (49) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, Çelik'in iş görüşmesi sırasında çıkan tartışmada şeker hastası olduğu için anlık bir sinirle boğduğunu söylediğine yer verildi.

Olay, 28 Ocak'ta Fatih Mahallesi'ndeki bir sitenin bodrum katındaki otoparkında meydana geldi. Site yöneticisi emekli öğretmen Hüseyin Cahit Erdoğan'ı otoparktaki odada hareketsiz halde görenler, sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibi, Erdoğan'ın hayatını kaybettiğini belirlendi. Çalışma başlatan polis, güvenlik kamerası görüntülerinden Süleyman Çelik'in Erdoğan ile tartıştığını, ardından da öldürdüğünü tespit etti. Gözaltına alınan Çelik ifadesinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

KEMERİNİ ÇIKARIP, BOĞAZINA DÜĞÜM ATMIŞ

Olayla ilgili hazırlanan iddianame, 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede, Süleyman Çelik'in temizlik işleri yaparak geçimini sağladığı, cinayetin işlendiği sitede daha önceden çalıştığı, olaydan bir gün önce Hüseyin Cahit Erdoğan'ın kendisini arayarak "Gece bekçiliği için konuşalım" dediği, olay günü de siteye gittiği ve iş teklifini kabul ettiği belirtildi. Maaş konuştukları sırada avans istediği için Erdoğan'ın kendisine küfrettiği, bunun üzerine Çelik'in Erdoğan'a yumruk attığı ve aralarında boğuşmaya başladıkları kaydedildi. Çelik'in, Erdoğan'ı yere yatırıp darbettiği, daha sonra maktulün pantolonundaki kemeri çıkararak, boğazına düğüm atıp, sıkmaya başladığı ve bir süre sonra nefes almamaya başladığı belirtildi. Çelik'in olayın ardından Erdoğan'ı otoparktaki odanın bir köşesine çekerek, üzerini örtü ile kapattığı, onun da üzerine masa koyarak siteden ayrıldığına yer verildi. Çelik'in devamlı temizlik işine gittiği için cebinde eldiven bulundurduğu belirtilen iddianamede, Çelik'in şeker hastası olduğu için anlık sinirle olayı gerçekleştirdiğine dair ifadeleri de yer aldı.

'TASARLAYARAK KASTEN ÖLDÜRME' SUÇU

İddianamede ayrıca Süleyman Çelik'e ait cep telefonu üzerinde yapılan incelemede, eski eşine ait cep telefonuna olay tarihinden önceki akşam "Sabah kahvaltıya son kez bir şey alayım mı" şeklinde mesaj atması, yanında taşıdığı cerrahi eldiveni olay sırasında kullanması, iz bırakmamak için kullandığını ikrar etmesi, olayın gerçekleştiği odaya girmeden etrafı kontrol etmesi değerlendirildiğinde; sanığın olay tarihinden önce öldürme kararını verdiği gerekçesiyle 'tasarlayarak kasten öldürme' suçunu işlediği belirtildi. Ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istenen Çelik'in yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

.

20 Kasım 2023 Pazartesi 15:13

1.Her şeker hastası cinayet işlese memlekette adam kalmaz.2.Şeker hastasıysan ve bir anlık sinirle yaptiysan bir gün önce eşine neden o mesajı attın.3.Şeker hastasısın ve bir anlık sinirle yaptıysan, iz kalmasın diye delil bırakmamak için eldiveni neden yanına aldın.4.Kendini çok akıllı zannedip kendince hastalığına sığınmayı akıl ettin ama karşındakilerin zekasını da bu kadar küçümseme, bir insan canı aldın sen, şeker hastasısın diye beraat mi bekliyorsun.

Su an şeker hemen hemen herkezde var

15 Kasım 2023 Çarşamba 12:07

BAHANEYE BAK YA ŞEKER HASTASOYIM DIYE ÖNÜNE GELENİ ÖLDÜR O ZAMAN .......BENDE SEKER HASTASIYIM HEM HIC DÜSMÜYOR O KADAR İLAÇ KULLANDIĞIM HALDE AMA GİDİP KİMSEYİ ÖLDÜRMÜYORUM......BENDE SEKER VAR DİYE ARKASINA SIGINMA ....OLAN

xng

14 Kasım 2023 Salı 22:54

ALLAH RAHMET EYLESİN.ONU TAAA YİLLARCA GUL SURUCU KURSUNDA GORMUSTUM.SİCAK KANLİ SAYGİLİ MEKANİ CENNET OLSUN.TEKRAR EDİYORUM İPİ KOPANLAR KACANLAR GÖÇENLER HEPSİ BURADAAAAA YAL AN SE HİR. BUYUK İSTAN BULLLLLLL SOSYAL MEDYAYLA YATAN KALKAN MUTLU OLAN BOS GECERSİZ. ALİN TERİNİN PARA HİC OLDUGU ETTİGİ YERRRRR

Dezenfektan

14 Kasım 2023 Salı 20:47

Şu koğuş ağası muhabbetini de bırakın artık Mevlüt Bey. Hangi zamandayız? Kimse inanmıyor. Tamam koğuşta yaşından veya bilgisinden dolayı amca veya hocam dediği birileri vardır elbette. Fakat onlara da koğuş ağası denmez. O dedikleriniz eski Türk filmlerinde kaldı...

Aslı YEŞİLDERE

14 Kasım 2023 Salı 20:42

Her sinirine hakim olamadım diyen cinayet işlese, memlekette adam kalmaz. Sinirlendiysen elindeki telefonu veya anahtarı atarsın, gidip de adamın kemerini çıkarıp, boğazında düğümleyip cinayet işlemezsin.

Mevlüt Demir

14 Kasım 2023 Salı 18:49

İş için gitmiş şimdi hapishanede koğuş ağasına hizmetçi olur ömür boyu .Şekermiş bendede var fakat herzaman sinirlerime hakimim .46 yayında ömrünü harab etmiş.

Esin

14 Kasım 2023 Salı 17:39

Ne alaka anlık yaptım, sinir problemin varsa çaresine bak,git psikiyatriye tedavi ol, ayıp bir şey mi tedavi olmak, içimizde o kadar çok ki sinirliyim elimde değil diye suç işleyen, kalp kıran..

Adam

14 Kasım 2023 Salı 17:32

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah olmuş ölmüşe çare yok cezasını cekcek herkezin başına gelir böyle bol keseden yazmayın biran öfke kontrolü kayboluyor Allah sabır versin

Vatandas

14 Kasım 2023 Salı 14:29

Hocam iyi adamdı ogretmenimdi orta okulda ama sinirliydi küfür ederdi.allah rahmet eylesin inşallah. Hiç bir şey bir canı kıymaya değmez. Ne oldu şimdi. Artık biraz anlayışlı olmamız gerek cinayet çözüm değil bir ikincisi yanlış olan kimse kimsenin ekmeğiyle oynamasın.ama bu bile sebeb olamaz.

idam ne zaman gelecek ülkemize

14 Kasım 2023 Salı 14:14

Yapma ya..seker hastaları adammı öldürüyor?.Uyusturucu almis olmayasın.Sdam sana iş geklif etmis,sen ekmek yedigin yere ihanet eden katilsin.Cezadan yırtmak içinde,geri vites yapıyon.idam ne zaman gelecek bu ülkeye?

yorumcu32

14 Kasım 2023 Salı 12:51

Bu işte kesin bir iş var... bunun için adam öldürülmez.. Cahit hoca iyi adamdı hoş adamdı ama, tabi kimse kimsenin içini bilemez, göremez... Daha detaylı araştırma yapılmalı... önceden tasarlamış öldürmeyi... karısına attığı mesajıda düşünürsek karısınında bu plandan haberi olduğunu düşünüyorum...

Akıl Tutulması

14 Kasım 2023 Salı 12:47

Çakal şeker hastasıyım deyip suçunu hafifletmeye çalışıyor. Resmen adamı planlayarak öldürmüş. Şeker hastasıysan o sinirle bağırır çağırsın. Bilemedin fiili müdahale eder iter kakarsın. Adamın boğazını kemerle sıkıyor. Parmak izi bırakmasın diye eldiven giyiyor. Bir cana kıyarken acımayana kanunlar da acımasın. İdam yok ki memlekette. Şimdi bunu ömrünün sonuna kadar besle barındır içerde.

İdam

14 Kasım 2023 Salı 12:41

İdam edilmeli, insan hayatına bu kadar kolay kast edilmesinin önüne geçilmesi için

Abc

14 Kasım 2023 Salı 12:28

Geberesiye o delikten çıkama inşallah , hatta sen ve senin gibi insanlar çürüyüp gidin hapishanelerde , Hocamın ahı senin yakana yapışsın uyku yüzü görme emi

MACUR TORUNU

14 Kasım 2023 Salı 11:57

iyi o zaman her şeker hastası katil olsun demi hastalığın arkasına sığınsın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR