27 Nisan 2024 Cumartesi

KAZADA YOLCU KADININ BACAĞI KOPTU

KAZADA YOLCU KADININ BACAĞI KOPTU

Isparta

Trafikte aşırı hız ve dikkatsizliğin nelere yol açtığını hepimiz biliyoruz ama kimse ders almıyor. Eski Merko Düğün Salonu önündeki kavşakta dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, motosikletim arka koltuğunda yolcu olarak bulunan 55 yaşındaki kadının sol bacağı koptu.

Edinilen bilgiye göre, Gülgün Akçay ile Hasan Akçay, MR randevusu için hastaneye giderken eski Merko Düğün Salonu önündeki kavşakta kaza geçirdi. 20 plakalı Mondeo marka otomobil, kavşakta Hasan Akçay’ın kullandığı 3 tekerlekli elektrikli bisiklete çarptı. Çarpma sırasında elektrikli motorsikletin arka koltuğunda oturan Gülgün Akçay’ın sol bacağı olay yerinde koptu. Acilen Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Gülgün Akçay’ın parçalanmış bacağı kesilerek temizlendi, hasta yoğun bakımda tedavi altına alındı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Nuri Ardıç

30 Temmuz 2018 Pazartesi 05:38

Ispartanın yolları 50 yıllık dar yollar haline dönüştü , bu kadar araba caddeler sıkış tepiş bisiklet ve motobisiklet binmek son derece tehlikeli.Düşünün yollar 50 yıldır aynı genişletilemiyor binalar kenarlarında yollar dar geliyor artık.Şehir merkezi komple yıkılmalı yollar genişletilmelidir.Yoksa gittikçe vahimleşecek.

hakan

28 Temmuz 2018 Cumartesi 12:51

çok üzücü.. şehir içinde otobanda gider gibi gidiliyo

Mehmet

27 Temmuz 2018 Cuma 07:39

Bu olayın ertesi günde bir kaza yaşandı. Ne il trafik komisyonu ne emniyet hiç bir şey yapmıyor. Bu kavşakta sürekli kaza gerçekleşiyor. Acaba ne zaman trafik lambası takılır diye bakıyoruz..!

vatandaş

26 Temmuz 2018 Perşembe 19:55

ölen ölür badem gözlüye ver kan bedelini !! bu bisikleti kulanmaya elverşlimi acaba ??

Tarafsiz

26 Temmuz 2018 Perşembe 10:12

EGİTİMSİZ VE EHLİYETSİZ KİSİLER TARAFİNDAN ELEKTRİKLİ BİSİKLETLER KULLANİLDİGİ SURECE BU KAZALAR KACİNİLMAZ PLAKA VE EHLİYET SARTİ ACİLEN GETİRİLMELİ YETKİLİLER UYUMASİN

esnaf

25 Temmuz 2018 Çarşamba 22:37

açil şifalar versin gecmiş olsun emniyetden ricam yasa geldi elektrikli bisiklet yok ertık bunlara pilaka şartı var aracımda kamera var elektirikli bisiklet lerin hatalı kullanıyorlar nereden cıkaçakları belli olmuyor

VATANDAŞ

25 Temmuz 2018 Çarşamba 19:17

ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR