30 Nisan 2024 Salı

Kaymakam Yıldız mahalle bekçileriyle bir araya geldi

Kaymakam Yıldız mahalle bekçileriyle bir araya geldi

Isparta

Gönen Kaymakamı Mehmet Yıldız ilçede görevli çarşı ve mahalle bekçileriyle bir araya geldi.

Kaymakam Yıldız, Emniyet Amir V. Halil Serhan Çakır, Polis Merkez Amir V. Ali Güler ve Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin katılımıyla toplantı salonunda toplantı yaptı.

Görevlerini yerine getirirken Çarşı ve Mahalle Bekçileri İlçemiz merkezinde Polis sorumluluk bölgesinde Emniyet birimlerine yardımcı olarak yaptıkları görevlerin Asayiş ve Güvenlik açısından önem arz ettiğini, vatandaşlarımızın gün batımından gün doğumuna kadar geçecek süre içerisinde asayiş ve huzur içerisinde istirahat edebilmeleri ve güvenliği sağlamak için Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin yapacağı görevin çok önemli olduğunu belirtti.

Mevzuatta vurgulanan Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin zaman zaman düdük öttürerek mahallenin asayişini sağlamak için, bir bildirim ve uyarı amacıyla kullanılan sesli bir sembol olan düdük öttürmenin önemli olduğunu ve geceleri görevlerini icra ederken düzenli aralıklarla düdüklerini kullanmaları talimatını verdi.

Ayrıca Emniyet Amir V. Halil Serhan Çakır Bekçilerin yürütmekte oldukları görevleriyle ilgili bilgilendirme yaptı. Çarşı ve Mahalle Bekçileri de kendilerini tanıtarak Teçhizatları ve çalışma alanları ve ilgili bilgiler verdiler.

Kaymakam Yıldız Çarşı ve Mahalle Bekçilerine; ilçede Asayiş ve Güvenliğin sağlanması, halkımızın huzur ve sükûnu için mevzuatta verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeleri talimatını verdi. Çarşı ve Mahalle Bekçilerini dinledi onlarla sohbet etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR