30 Nisan 2024 Salı

Kaymakam Çelik'in Gazeteciler Günü mesajı

Kaymakam Çelik'in Gazeteciler Günü mesajı

Isparta

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik'in “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan basın mensupları, vatandaşlarımızın bilgi ve haber alma hakkının karşılanmasını sağlayarak vatandaşlarımızın bilgilenmesinde ve bilinçlenmesinde çok önemli bir görev üstlenirler.

Milli ve manevi değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini temel alan bir anlayışla görevini yerine getiren basın organları, demokrasimizin en büyük güvencesidir. Bu yönüyle ülkemizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplumsal yapının ve kamu kurumlarının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın yorum ve görüşleri her daim yol gösterici olmaktadır.

Yerel basınımız Eğirdir’imizdeki yürütülen hizmetler hakkında halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımız ile devlet arasında bir köprü olmakta, ilimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır. Bu yönüyle basın mensuplarımızın ülkemizle birlikte ilçemizinde kalkınmasına ve demokrasi kültürünün yerleşmesine katkı sağlayacağına inancım sonsuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle mesleğini basın etiğine olan bağlılığıyla kamu yararını gözeterek ifa eden yerel ve ulusal tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, basın camiamıza çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR