30 Nisan 2024 Salı

KAYIP LİSELİ KIZLAR İZMİR'DE GÖRÜLDÜ

KAYIP LİSELİ KIZLAR İZMİR'DE GÖRÜLDÜ

Isparta

Isparta'da evden kaçan 3 lise öğrencisi kızlar nerede? Aileleri kızlarına kimsenin yardım etmesini istemiyor, böylelikle eve dönebileceklerini düşünüyor.

ANNELER CANLI YAYINDA NELER DEDİ? İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ne malum

25 Şubat 2020 Salı 15:46

belki ıspartada arkadaşlarından birinin evindeler??ne malum? ıspartada var bunu yapabilecek kadar vicdansız tipler..elalemin evladını evinde saklayanları allah kahretsin! ana ciğeri yakanları allah kahretsin!

ihtimal

25 Şubat 2020 Salı 15:37

birbirinden ayrılmış da olabilir bu çocuklar..hep 3 kişi olarak aranıyor da 2 ayrı grup halinde veya tek tek de yola devam etmiş olabilirler..çünkü anladığım kadarıyla tuana kaçalım derken diğerleri pek yanaşmamış..diğerlerinin daha önce de aynı şeyi yapmış olmasına güvenerek onları kendine yoldaş etmiş belliki..aklı başında hareket etmedikleri belli..çocuklar çünkü

ahkam kesenler

25 Şubat 2020 Salı 15:30

emine hanım seni ciğeri yanmamış hiçkimse anlamaz..dedin ya "ben tek başıma büyüttüm seni yavrumm"..seni bu acıyı yaşamayan hiçkimse anlamaz..ortalıkta psikolog diye dolaşan tuzu kurular şimdiden atıp tutmaya başlamış bile, allah bu acıyı yaşamadan ahkam kesenlere de yaşatsın da acılı anayı incitmek neymiş görsünler!

sebep olanlar

25 Şubat 2020 Salı 15:25

raziye hoca görüyormusun ciğer acısı ne demekmiş??ana ciğeri sadece evlat 18den küçük oluncamı yanar??18 olmuş diye evini bırakıp gidenlere evini açan, ailesinden saklayanlar 18den küçüklerin de yoldan çıkmasına sebep oluyorlar işte böyle! kimki kimin evladını yoldan çıkartır, yoldan çıkmışken sırtını sıvazlar, evinde saklar daha kötü bataklara düşmesine yol verirse allahım hepsinin ciğerini kül etsin bunu yapanların! erkek çocuğuna da kız çocuğuna da hiç farketmez!

garip vatandaş

25 Şubat 2020 Salı 14:50

Bi yollarda kontrol yapıp da bulamadılar çocukları hayret yaaa .Baladizda, Dinar da, dazkiri, Çardak, Denizli, Buharkent, aydın, izmir kontrollerini de geçip gitmişler hayret biz yola ciktikmi 30 sefer durdururlar bu nasıl iş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR