29 Nisan 2024 Pazartesi

Kasabamıza Çok Güzel Hizmetler kazandırdık

Kasabamıza Çok Güzel Hizmetler kazandırdık

Isparta

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, yayınladığı yeni yıl mesajında, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek 2023 yılında da Sav Kasabasında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.  

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, yayınladığı yeni yıl mesajında “2023 yılının Ülkemize, Isparta'mıza, Sav Beldemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.  Yeni yılın tüm milletimize ve değerli hemşehrilerime hayırlar getirmesini diliyorum. Bu duygularla herkesin yeni yılını tebrik ediyorum.” dedi.

Başkan İpekçi, 2022 yılında Beldeye güzel hizmetler kazandırdıklarını ifade ederek, yen yılda da hizmetlerin devam edeceğinin mesajını verdi. Başkan İpekçi, 2022 yılında yapılan çalışmaları da şu şekilde özetledi:

SOKAKLARI KİLİT PARKE TAŞLARLA DÖŞEDİK

Sav Kasabasının neredeyse bütün sokaklarını kilit parke taşıyla döşediklerini ve bu durumun Kasaba halkı tarafından olumlu karşılandığını kaydeden Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, “Kasabamızda bu zamana kadar 70 bin m2 lik alana kilit parke taşı döşemiş durumdayız. Kasabamızın tüm sokaklarında bu çalışma yapıldı ve büyük ölçüde tamamlandı” dedi.

MEZARLIKLARA BAKIM YAPILDI

Sav Kasabasında 4 ayrı yerde bulunan mezarlıklarda da çalışmalar yaptıklarını kaydeden İpekçi, Kasabadaki mezarlıkların bakım onarım çalışmaları ile dış duvarlarının elden geçirildiğini  belirtti. Belediye Başkanı Şakir İpekçi,  “Mezarlıklarımızın komple bakımlarını yaptık. Mezarlıkların iç kısımlarındaki yolları yeniden düzenledik, ayrıca mezarlık duvarlarını boyayıp güzel bir şekle getirdik. Tamamen uzman kişiler tarafından yürütülen çalışmalarımız halkımız tarafından da büyük beğeni ve takdir görüyor. Mezarlıklarımızdaki çalışmalar tamamlanınca güzel bir görünüme kavuştu. Mezarlıklarımızın özellikle duvarları eskisi gibi yıkık dökük vaziyetten kurtarıldı” dedi.

SU FABRİKASINI YENİLEDİK

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, 2022 deki yaptıkları çalışmalardan en önemlilerinden birinin de Sav’daki Su Fabrikası için 70 tonluk su deposu yaptıklarını belirtti. Kaynağından 2400 metrelik su hattı çektiklerini ifade eden İpekçi, “Kasabamızda yıllardır hizmet veren Su Fabrikamızın bahçesine 70 tonluk depo yaptık, bunun için kaynağından 2400 metrelik su hattı çektik. Ayrıca Su fabrikamızda yenileme ve modernizasyon çalışmalarına da ağırlık verdik. Bu yatırımlarımız için 1 milyon 300 bin liralık harcamada bulunduk” dedi.

CAMİLERİN TADİLATLARINI YAPTIK, HALILARINI DEĞİŞTİRDİK

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Kasabadaki Sinan Dede Caminin tadilatını gerçekleştirdiklerini ve büyük ölçüde tamamlanan çalışmalarda cami bahçesine şadırvan ve tuvaletlerini yaptıklarını  kaydetti. Vatandaşların rahat bir ortamda ibadetlerini yapmaları için Belediye olarak gereken herşeyi yaptıklarını belirten Başkan İpekçi, “Ayrıca Kasabamızda 3 tane camimizin de halılarını değiştirdik. Bu durum vatandaşlarımız tarafından ve özellikle cami cemaati tarafından büyük memnunlukla karşılanmaktadır” dedi.

BELEDİYEMİZE ÇOK ÖNEMLİ

ARAÇ-GEREÇ KAZANDIRDIK

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, satın alınan veya hibe suretiyle  3,5 yılda Belediyeye kazandırılan iş makinelerini şu şekilde sıraladı:

“İtfaiye aracı, damperli kamyon, forklift, 3 Traktör, 1 Grayder, 1 kepçe, 1 kazıcı (mini), 1 makam aracı, 1 pikap (Orman Genel Müdürlüğünden hibe), 1 süpürge aracı Isuzu, 1 ilaçlama aracı (fırtına), 1 kamyonet  (İl Özel İdareden), 3 traktör römorku, 1 çöp kamyonu, 1 çim traktörü, 1 adet Kılavuz (kanal açma aracı), 3 tane kar kürüme küreği, 1 adet lastikli kepçe(yükleyici).”

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Sav Kasabasının AK Partili başarılı Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Kasabada yatırımların son hızla devam ettiğini belirterek, “Sav Kasabamız için çok önemli projelerimiz var. Bunları tek tek hayata geçirmeye devam edeceğiz. Sav’da hizmet bitmez, yatırımlar bitmez” dedi.  AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’in desteği ile 3,5 yılda kasabaya çok önemli yatırımlar kazandırdıklarını ifade eden Başkan İpekçi, “Sav’da gerek alt yapı gerekse üst yapı alanlarında Belediye olarak 18 milyon liralık, Devlet imkanlarıyla da 40 milyon liralık olmak üzere yaklaşık 60 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımların gerçekleşmesinde en büyük desteği gördüğümüz başta Milletvekilimiz ve TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e ve Mehmet Uğur Gökgöz’e en kalbi teşekkürlerimizi sunuyorum. Kendilerinden Allah razı olsun” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fanatik

02 Ocak 2023 Pazartesi 10:20

Akp ile alakası olmayan adamları sözleşmeli memur yaptınız o taşlar ayağınıza takılır gece rahat yatabiliyormusunuz

sadeetin kuzu

01 Ocak 2023 Pazar 21:28

çırak....diplomasızdan cumhur oluyoda niye olmasın sahte diplomadan doktor avukat savcı bile var ülkenin ibretlik hali bu vakiflar bankası genel müdürü güreşçiye bile sahte diploma yaptılar arkadaş yahu biz essek gibi okuyacagız diye

ülker

01 Ocak 2023 Pazar 21:25

savlı odasında resim duruyomu bak bi yaaaa ugur gökgöz babasının hayrına para verdi cebinden onunla yaptn zaaaa devletin parası sanki vekiller hayrına yaptırdı sende peşleribde dolana dolana bi hal oldun kalfa

Uzak yakın

01 Ocak 2023 Pazar 15:33

Ispartaya en yakın, medeniyete bir o kadar uzak

Yanlı haber

01 Ocak 2023 Pazar 10:46

Kötü yorum yayınlanmıyor

Çırak

31 Aralık 2022 Cumartesi 23:29

Eczane kalfasından başlan mı olur arkadaş

Savlı

31 Aralık 2022 Cumartesi 20:06

Sayın Recep ÖZEL dememişsin hayırdır aranıza kara kediler mi girdi başkan...!!! Geçmiş dönem başkanı Sayın Avşarın projelerini ancak tamamladım diyemiyorsunuz bir türlü brawo size gerçekleri bilenler biliyor oda problem değil Şakir başkan...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR