01 Mayıs 2024 Çarşamba

KARAKOLLAR KENDİ BİNALARINA GERİ DÖNDÜ

GÜLİSTAN VE SANAYİ POLİS KARAKOLU KENDİ BİNASINA GERİ DÖNDÜ

Isparta

Isparta'da Gülistan ve Sanayi Şehit Faruk Kaplan Polis Merkezleri tadilat nedeniyle farklı adreslerde hizmet veriyordu, tadilatlar tamamlandı karakollar kendi hizmet binalarına geri döndü.

Isparta'da faaliyet gösteren 3 polis merkezinden 2'si yapılan hizmet binası güçlendirme tadilatları dolayısıyla yaklaşık 1yıldır farklı adreslerde hizmet veriyordu. Tadilat dolayısıyla Gülistan Mahallesi'nde yer alan Gülistan Polis Merkezi kent merkezinde daha önceleri Çocuk Şube Müdürlüğü olarak kullanılan İstiklal Mahallesi 1109. Sokaktaki binaya, Sanayi Mahallesi'nde bulunan Sanayi Şehit Faruk Kaplan Polis Merkezi ise geçici olarak Çünür Mahallesi'ndeki Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak kullanılan binaya taşınmıştı.

Yaklaşık 1yıl süren güçlendirme çalışmaları sonrası tadilatlar tamamlanarak her 2 karakolda kendi hizmet binalarına geri döndü.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen hizmetlerin aksamaması adına vatandaşların bu konuda bilgisi olması gerektiğine dikkat çekilirken, söz konusu tadilatların tamamlanması nedeniyle Gülistan Karakolu Gülistan mahallesindeki yerine, Sanayi Polis Karakolu ise sanayi mahallesindeki yerine geri döndü.

Vatandaşların söz konusu karakollarda yapacakları iş ve işlemler bu adreslerde devam edecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

08 Eylül 2019 Pazar 12:56

Isparta'da mevcut polis merkezleri ve çocuk şube tek çatı altında toplanarak tek polis merkezi yapılmalıdır. Olay o polis merkezinin mıntıkasında mı bu polis merkezinin mıntıkasında mı belli olmuyor ve vatandaş mağdur oluyor. Gece polis merkezinde ekip bi olaya gittiğinde diğer bi olay için gecikme yaşanıyor. Emniyet Müdürlüğüne yakın bir yerde bu proje hayata geçirilmeli.

Erdoğan

08 Eylül 2019 Pazar 10:08

Sahi bu binaları yapan ve sağlamdır diye teslim alanlar kimdi?

Davraz

08 Eylül 2019 Pazar 01:05

Cumartesi yi Pazar’a bağlayan gece saat 01:11-01:12 arası Fatih kuran kursu önü kavşak kameralarında motosikletli serseri veya serserilerin tespit edilmesini emniyetimizden rica ediyorum. Bu saatte motosikletiyle patlama sesi çıkararak herkesi rahatsız eden Davraz mahallesini ayağa kaldıran bu serseri şehir magandalarının tespit ve teşhir edilmesini rica ediyorum. Davraz itfaiye Den kuran kursu yoluna giden yol geceleri rezalet. Emniyet müdürümüzün bilgilerine

yezitlere

07 Eylül 2019 Cumartesi 16:16

okullarmı ,,, okulmu kaldı eğitimmi kaldı korkan ögretmen milli olma durumu olmayan eğitim.. sarıklı çarıklı zihniyetin guruhları cirit atıyor... he he okullar açılıyor,, veliler uyanın artık... birileri çocuğuna yular takıyor imam hatip diye diye

Maykıl

07 Eylül 2019 Cumartesi 14:16

Hayırlı olsun Allah düşürmeyi nasip etmesin inşallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR