29 Nisan 2024 Pazartesi

Kamyon park halindeki kamyonete çarptı

Kamyon park halindeki kamyonete çarptı

Isparta

HABER/Gizem SARIKAYA- Isparta’da seyir halindeki kamyon sürücünün kontrolünden çıkarak, park halindeki kamyonete çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza saat 10.00 sıralarında Isparta-Burdur yolunun 8. kilometresinde meydana geldi. A.K.’nin kullandığı kamyon, emniyet şeridinde park halinde olan M.S.A.’ya ait kamyonetine arkadan çarptı. Kazada M.S.A ve kamyonette bulunan Y.E.A., S.Ö. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalesinin ardından tedavi edilmek üzere Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

eksper

22 Mart 2024 Cuma 21:03

olayda bir aksilik var bir kamyon başka bir kamyonete arkadan çarpıyor ama ikisinin de önü hasarlı

Mallof

22 Mart 2024 Cuma 18:50

Otopark mı orası. Uyarı levhaları koymuş mu. Reflektör koymuşmu. Ne için durmuş küçük abdest için mi.

Fırın

22 Mart 2024 Cuma 12:39

Isparta Merkezde şahıslar için Mahalle fırını istiyoruz. Köyden unumuz geliyor. Ekmek pişirecek fırın yok Hamuru mayalatıyoruz fırınlar pişirmiyor, kabul etmiyorlar. Islamköyde fırın var. oraya gitmek zorunda kalıyoruz Isparta Merkezde sadece ekmek pişirecek Mahalle fırını yapar mısınız, çok önemli ve ihtiyacımız var, Teşekkür ederiz. Pişirecek fırın Atabey de var Yalvaç'ta var Birçok yerde var ama Isparta merkezde yok.bayramda baklava pişirmek istiyoruz tepsiyle güveç pişirmek istiyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR