27 Nisan 2024 Cumartesi

Jandarma'dan okul ve yurt çevrelerine denetim

Jandarma'dan okul ve yurt çevrelerine denetim

Isparta

Burdur Jandarma Komutanlığı tarafından, ilköğretim, orta öğretim ve üniversitede okuyan öğrencilerimizin, özellikle başta uyuşturucu/uyarıcı maddeler olmak üzere, terör nitelikli oluşumlar ile narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla okul çevresindeki umuma açık yerler ve bu alanların gidiş geliş istikametlerine yönelik yürütülen uygulama ve denetim çalışmalarına kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 04 Ekim 2023 günü 14.00-16.30 saatleri arasında Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Gölhisar Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve Gölhisar Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu çevresinde denetimler icra edilmiştir.

Denetimlere (6) Jandarma Asayiş Timi, (2) Trafik Jandarması Timi, (1) Olay Yeri İnceleme Timi, (1) Uyuşturucu Madde Arama Köpek Unsuru toplam (28) personel katılmıştır. Denetim sonucunda (410) şahıs ve (134) araç kontrol edilmiştir. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR