30 Nisan 2024 Salı

İzmir-Isparta yolcu treni minibüse çarptı

İzmir-Isparta yolcu treni minibüse çarptı

Isparta

İzmir-Isparta seferini yapan yolcu treni minibüse çarptı. O anlar kameralara yansıdı.

DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle hemzemin geçitten geçerken, raylarda kalan minibüse yolcu treni çarptı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerden minibüs sürücüsü ve yanındaki 1 kişinin son anda atlayarak canlarını kurtardıkları anlar yer aldı. .

Kaza, 26 Ocak'ta Pınarket Mahallesi yakınlarındaki hemzemin geçitte meydana geldi. Sefa Çalık'ın yönetimindeki 20 AFE 563 plakalı minibüs seyir halindeyken, yoğun kar yağışı nedeniyle  kaydı. Sürüklenen minibüs hemzemin geçitte tren raylarına takılarak, mahsur kaldı. Çalık, çekici çağırdıktan sonra yanındaki 1 arkadaşıyla minibüsün içinde beklemeye başladı. Bu sırada İzmir-Isparta seferini yapan yolcu treni minibüse çarptı. Çarpma anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerden, çarpma anından saniyeler önce treni fark eden sürücü Çalık ve yanındaki arkadaşının minibüsten atlayarak canlarını kurtardığı belirlendi. Trenin metrelerce sürüklediği minibüs hurdaya döndü. Yolcu treni kazadan 1 saat sonra seferine kaldığı yerden devam etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tenten

01 Şubat 2022 Salı 01:13

Şark bülbülünü kafese kapatın sesi çok çıkıyor

Güzel ülkem

31 Ocak 2022 Pazartesi 22:04

ŞARK... Yazan, her habere yumuşak Ğ kullanıp yazan provvakatördür. Ispartanın ekmeği ni yıllardır ailecek yiyon kötüleme,beğenmiyorsan memleketine git. Ayrım yapma ciran

Öküz ehliyet alırsa

31 Ocak 2022 Pazartesi 21:41

Tren mi otobana çıkmış,minübüs mü raylara ? Haber bu işte

ŞARK

31 Ocak 2022 Pazartesi 16:27

MUSTAFA KEMAL PAŞA DİYORKİ:KOMONİZMİN,EMPERYALİZMİN BAŞI ĞÖRÜLDÜĞÜ YERDE EZİLMELİDİR.

Su treni bi baglayin

31 Ocak 2022 Pazartesi 15:28

Daha 2 yil olmadi heralde bu tren faliyete geceli bu benim bildigim 3 kaza..tmam hersry allahtan gelir..ama sanki bu tren guzergahi kontroller birazdaha siklastirilmalimi?once caba gayret sonra tevekkul..boz essegi cayira salar gibi saliyonuz treni..

dumrul

31 Ocak 2022 Pazartesi 14:12

kazazedelere geçmiş olsun. şark diye yorum yazana ALLAH akıl fikir versin.admin ricamdır şark gibi yorum yaznaların yorumunu paylaşmayın. çünkü ortalığı karıştırmak için yorum yazıyorlar.

KAĞIZMANA

31 Ocak 2022 Pazartesi 14:11

şark suriyeliler olmasaydı ısparta izmir arası yüksek hızlı trene biniyorduk biz bir an önce hazırlansınlar esad babaları af ilan etti

ŞARK

31 Ocak 2022 Pazartesi 13:42

ula yoksa buda mı SURİYELİLER YÜZÜNDEN OLDU.RABBİM IRKÇILARIN BELASINI VERSİN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR