03 Mayıs 2024 Cuma

ITSO Meclis Başkanı kalp krizi geçirdi

ITSO Meclis Başkanı kalp krizi geçirdi

Isparta

ITSO Meclis Başkanı Erkan Kader kalp krizi geçirdi. Isparta Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Meclis Başkanı Erkan Kader, bugün aniden geçirdiği kalp krizi sonrasında acilen Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kader'in sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Erdoğan

20 Ekim 2023 Cuma 22:41

Ispartalı olarak yorum yapacağına isminle yorup yap.senin ne olduğun belli adını bağışlada karakterini görelim.

ECELFELİ032

20 Ekim 2023 Cuma 19:53

Şu şeref yoksunu kötü yorum yapanlar illaki bu adamın ekmeğini yemişsinizdir belli maçanız yiyorsa kendi adınız soyadınızla yorum yapın bu adam böyle olumsuz davranışlar sergilemişse bile şuan ona hak veriyorum haklıymış sizin gibi zavallı karakter yoksunu adamlar olduğunuzu şuan belli ediyorsunuz boşuna yapmamış yanii can çekişen bir adama bunlar yazılmaz vatan hainleri aynısı inşallah kan bağınız olan birinin başına gelir amin.

ıspartalı

20 Ekim 2023 Cuma 18:07

bigün işyerindeyiz bu erkan kaderle, yav bişey oldu kurban felan kesitrdi, millete de yiyin diyor allahtan demez olaydı, nasıl laflar nasıl bağırmalar milletin yüreğini hoplattırmalar, o ticaret odasındaki herkes de bilir böyle olduğunu, hatta dili uzun felan da derler, herkes neyn ne olduğunu biliyor. bu adam bir de herkesin işine ilişkisine felan a karıır, aklınca tavsiye veirir, böyle daha neler neler. Birsürü insan onun işyerini bıraktı bu yüzden.

ıspartalı

20 Ekim 2023 Cuma 18:04

bu adam psikolojik olarak kafayı yemiş, bundan 3-4 sene önce de kalp krizi geçirdiydi, işyerinde gelen seviniyor iş buldum diye sonra bırakıp gidiyor, millete etmediği hakaret yok, yalnızlıktan da geberiyor. çok kötü bir insan. bunun hakaretlerinden bıkıp işe gitmeyenleri disiplin kurulu kararıya işten çıkarmış gösteriyor sırf birieri bakıp da o nedenle işe yeniden almasın diye. umarım daha fazzla insanı üzmeden........16-17 yşındaki çocuklara saldırdığını yazanlar beni hiç de şaşırtmadı,

mahoni

20 Ekim 2023 Cuma 15:10

böyle millete böyle yorumlar. peynir ekmek yiyin...

S.ERYILMAZ

20 Ekim 2023 Cuma 13:49

Biz ne ara bu kadar kötü olduk. Siyonistler Filistini katlederken sesi çıkmıyor. Hasta yatağındaki adamın gecmisinden vuruyor . Rabbim ıslah etsin.

ECELFELİ032

20 Ekim 2023 Cuma 13:03

fr7 isimli gt seni varya anladın sen onu terbiyesizliğin lüzumu yok can çakişen adama yaptığın yoruma dikkat et bulurum seni her kuşun eti yenmez akıllı yorum yap sen daha taşlama görmemişsin

fr7

20 Ekim 2023 Cuma 10:24

keçiborluspor başkanıyken emrespor maçında 16-17 yaşındaki çocuklara saldırmıştı takımı yenildiği için bütün tribünü galeyana getirip üzerine salmıştı hatta soyunma odası taşlatmıştı geçmiş olsun allah ailesine bağışlasın

Sevilay

19 Ekim 2023 Perşembe 22:16

Daha 8-10 gün önce danışman Cem Topaloğlu kalp krizi geçirdiydi, şimdi meclis başkanı Erkanı Kader. Ne oluyor böyle Ticaret Odasına, ikiside genç sayılır. Bu kadar stres yapmayın beyler. Çok geçmiş olsun, sıcak bi şeyler döktürün ama.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR