28 Nisan 2024 Pazar

İşyeri alarmı sabaha kadar öttü

İşyeri alarmı sabaha kadar öttü

Isparta

Çünür mahallesi 274 cadde üzerinde bulunan bir zincir marketin mağazasında gece 24.00 sıralarında başlayan hırsızlık alarmı 1’er dakika ara ile sabaha kadar ötünce çevresinde bulunan yaklaşık 1000 konutta yaşayan mahalle sakinleri geceyi uykusuz geçirdi.
112’ye yapılan ihbarlara rağmen alarmın ötmesi sabaha kadar devam etti. Durumdan rahatsız olan vatandaşlar zincir marketin sorumsuz davranışını kınadı. “Bu alarm çalışmaya başladığı an mağaza sorumlusuna direkt uyarı gittiği malum. Hadi teknik bir sorun oldu gitmedi diyelim gelen ihbarlar neticesinde emniyet unsurları illaki bir görevliye ulaşmıştır. Neden biri gelip alarmı devre dışı bırakmadı. Burada yaşayan binlerce insan sabaha kadar bu rahatsız edici sesten uyuyamadım. İşe gidecek yetişkinler, sınav döneminde olan öğrenciler uykusuz bir gece geçirdiler. Saatler 8’i geçtiği halde alarm ötmeye devam etti. Bu kadar sorumsuzluk pes dedirtti” sözleri ile tepkilerini dile getirdiler

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Artık Zengin işçi( 2024)

28 Aralık 2023 Perşembe 08:47

Para her kapıyı AÇMAZ NE KADAR ZENGİN OLURSAN OL UYKUYU HUZUURU SATIN ALAMASSSSSSIN

Yetkililer sorumlular nerede

27 Aralık 2023 Çarşamba 15:59

Peki bu verdikleri rahatsizligin sorumlusu yokmu???dagbasimi burasi????Nerede bu yetkililer???

Neden ceza yazılmiyor bunlara

27 Aralık 2023 Çarşamba 15:56

Bu rahatsızlık veren isletmelere neden ağır para cezası yazılamıyor????sorumsuzluk bu..Belediye zabıtası,polis,cevre mudurlugu tutanak yahut neden ceza yazılmiyor??

Mağdur Vatandaşlardan

27 Aralık 2023 Çarşamba 11:51

Hadi bı daha ötsün, şert olsun yarım saat mühlet, sonra bak neler oluyor... sabahı sabah ettik.. mağaza sorumlusu lakayıt,ilgisiz olursa, maalesef binlerce kişide bir şeyler okurlar, işte böyle....

SİNAN

27 Aralık 2023 Çarşamba 10:59

bu neki bizler halıkentte Allah korkusu olmayan ,burada yaşayan insanları hiç umursamayan,ve hala çalıştırılan modapark düğün salonından yıllardır çekiyoruz ,Allahdan vali bey el attıda inşAllah sonuçlarını göreceğiz.yüce Rabbim vali beyden razı olsun.

hasan

27 Aralık 2023 Çarşamba 10:02

kedi girmiştir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR