29 Nisan 2024 Pazartesi

ISPARTA’NIN GÜLÜ DE RİZE’NİN ÇAYI DA BİZİMDİR

ISPARTA’NIN GÜLÜ DE RİZE’NİN ÇAYI DA BİZİMDİR

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ilısu Barajı Enerji Santrali 1. Tribün Devreye Alınma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yapımına başladığımız 2008'den beri krediden inşaasına her aşamasında pek çok engel ile karşılaştığımız bu eseri kararlılığımız sayesinde “ülkemize kazandırdık." dedi.

ISPARTA’DA GÜL YETİŞTİREN, RİZE’DE ÇAY TOPLAYAN ÜRETİCİ BİZİMDİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, tarım politikalarını eleştiren muhalefete tepki göstererek; “Yaptığımız yatırımlara zarar diyorlar. Bu yatırımların neresi zarar. Türkiye bu yatırımlarla üretiyor. Biz üreticinin her zaman yanındayız. Isparta’da gül yetiştiren, Rize’de çay toplayan üretici bizimdir. Üreticilerimiz için hiçbir kısıtlama yoktur” dedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İşci

22 Mayıs 2020 Cuma 10:24

Bana yardımcı olurmu sunuz okadar yeri aradım kimse yardımcı olmadı bayramda 4 iznim var köye gül toplayan nasıl giderim

Güllü

21 Mayıs 2020 Perşembe 17:54

Cumhurbaşkanı gül bizimdir dediyse bu sene umutlanmayın gül 6 liranın altında kalacak.. demedi demeyin..

Masum ve fakir bir üretici

21 Mayıs 2020 Perşembe 13:52

Bu yıl gülün ücretinden gülü yetiştiren üretici bizim midir değil midir göreceğiz. Zaten gül bahçeleri artık asfalt. Yıllara göre azalan gül bahçelerinin değeri bilinmelidir.

DENİZHAN GÜRORDU

21 Mayıs 2020 Perşembe 12:29

Şarkıcı Berdan Mardini, memleketi Mardin'e vefa borcunu ödemek için gül suyu fabrikası kurarak gül yağı ve gül suyu üretimine başladı. Şarkıcı, fabrikasında 1500 kişiyi istihdam edecek, üreticimiz ve de gülü temsil eden yöneticiler bir araya gelemez karar alamaz iken elin Mardin'lisi malı ****ürecek dedi dersiniz.

Üretici

21 Mayıs 2020 Perşembe 11:42

Sayın Cumhurbaşkanım milli servetimize sahip çıkalım Gül işçileri ve Gülbirlik yöneticileri vürüsten fırsatçı oldu bu sene 3,30 lira gözüyle bakıyorlar taban fiyatına kendi yandaşları her ay 5 milyar maaş almasını biliyor üreticinin hakkı olan parayı bulması lazım 2,50 liradan toplanıyor bu Gül buna bi el atın sayın cumhurbaşkanım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR