27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’nın bugününe değil yarınlarına yatırım yaptık

Isparta’nın bugününe değil yarınlarına yatırım yaptık

Isparta

 

 

ISPARTA Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltılı tanıtım toplantısında seçim projelerini tek tek sıraladı. 


Tanıtım programına Belediye Başkan Yardımcıları Fahrettin Gözgün ve Uğur Büyükçulcu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve çok sayıda basın mensubu katıldı.  


Başkan Başdeğirmen, 2024-2029 döneminde tekrar belediye başkanı seçilirse yapacakları hizmetleri duyurdu.

Başdeğirmen; “Bugün sizlerle görüşmemizin sebebi, önümüzdeki 5 yıl için çıktığımız bu yolda neler yapacağız? Bugüne kadar yapmış olduğumuz, 5 yıllık görevimiz dahilinde sizlerle şehrimize kazandırmış olduğumuz yatırımlarımızı, hizmetlerimizi paylaşıyoruz.

Bugüne kadar yapmış olduğumuz her türlü yatırım, hizmet ne varsa sizlerle bunları paylaşarak bugünlere geldik. 2019 31 Mart’ında seçildiğimiz 5 yıllık Isparta Belediye Başkanlık Görevimizin sonuna yaklaştık.

Nasip olursa 31 Mart 2024’de yapılacak olan Yerel Seçimlerde yeniden aday olduğumuzu Isparta’mıza başkan olarak 5 yıl daha görev yapmak istiyoruz.

Bu 5 yılı yeniden vatandaşlarımızın desteği ile alırda göreve başlarsak bu 5 yıl içerisinde neler yapacağız? Günün şartlarına göre ihtiyaç olup da daha önceden tespit etmediğimiz birçok yatırımlarımızı da hizmete sunmuş olduk.

Şimdi nasip oldur da bir 5 yıl daha dönemimin olursa ana maddeler halinde sizlere 19 tane projemizi paylaşacağım” diyerek yapacakları hizmetleri tek tek sıraladı. 
İşte o projeler; 
Gölcük 
Davraz Masal Parkı 
Minia Isparta 
Çünür 
Sporcu Köyü ve stadyum 
Ulaşım projeleri
Vatan Botanik Parkı 
Engelsiz Gençlik ve Yaşam Merkezi 
İmam Hasan Sokak Yenileme 
Şehir Kütüphanesi Öğrenci Yaşam Merkezi 
Kentsel Dönüşüm 
6 Mart Atatürk Millet Bahçesi 
Sosyal Projeler
Gülmekan Doğancı Kütüphanesi
Aya Bania Kilisesi Koku Atölyesi 
Çocuk kütüphanesi
Işıkkent 
Akkent Kapalı Pazar Yeri 
Mahalle Bahçeleri

 

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR