01 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta’daki sosyal konut problemini çözeceğiz

Isparta’daki sosyal konut problemini çözeceğiz

Isparta

Karaağaç Millet Bahçesi ve 100. Yıl Millet Camii açılışı için Isparta’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Bakan Özhaseki’ye belediyenin yatırımları ve projeleri hakkında brifing verdi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretlerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Bakan Özhaseki’nin Isparta’ya büyük destekler verdiğini belirten Başkan Başdeğirmen, “Sayın bakanımızdan Allah razı olsun. Şehrimizin güzelleşmesi ve bugünkü haline gelmesi için sayın bakanımız desteklerini hiç esirgemiyor. İlçe ve belde belediye başkanlarımız ve teşkilatımızla bize ne kadar destek verdiğinizin bilincindeyiz. Şehrimizin modernleşmesi, tarihi ve kültürel değerlerinin yeniden ortaya çıkması sizin verdiğiniz desteklerle oluyor. TOKİ başkanımız da aramızda. Kendisine teşekkür ediyoruz. 1002 TOKİ konutu tamamlandı. Yeniden 1350 konutluk alanın teslimini yaptık. TOKİ başkanımız 467 tanesinin en yakın zamanda ihaleye çıkacağını belirtmişti. Onunla beraber Isparta’daki sosyal konut problemini çözeceğiz inşallah” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye günün anısına Fatiha Suresinin halı dokumasını hediye etti.


 


 


 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çözüm basit istenirse

26 Aralık 2023 Salı 11:40

Toki evsiz ailelere kurasız şekilde 20 yıl ödemeli konut yaparsa,konut krizi biter inşaallah.Luks konut yapmasın toki, 2 +1 konut yaparsa çözülür bu sıkıntı.Yuksek aidatları evsizler ödeyemez.Zenginlere konut yapmasın toki.

emekligezer

26 Aralık 2023 Salı 07:40

emeklilerin maaşını attırın.söz seçimden sonra unuttup da bu seçimde hatırladığınız vaatlerinize inanıp akp ye oy vercez

Dönerli

26 Aralık 2023 Salı 06:39

Ne kadar konut yapılırsa yapılsın misafirlerimiz yani bakmakta olduğumuz suriyeli afgan vs vs bu insanlar ülkemize olduğu ve sürekli geldiği sürece konut ihtiyacı hiç bitmez.önce buna çare bulmak lazım.adamlar maşallah bizden fazla rahat yaşamaktalar.M plakalı lüx arabalar kaliteli kıyafetler.eee mis gibi yaşıyorlar.sen7.500 e 11 bin tl ye evini zor geçindiriyorsun.sözün bittiği yerdeyiz.şimdi asgari ücreti halada bir aydır düşünüyorlar.kaç para yapalım diye.yazık çokkkk yazık

Ak milliyetçi ihaleci

26 Aralık 2023 Salı 00:36

Tüm Somalili, ugandali , Suriyeli , Afgan , Bangladeşli din kardeslerimizi evlerinze alıp besleyin , ensar olmak bunu gerektirir.Reisin sünneti bunu icap ettirir.Benim yerim olsa alır hepsine bakar ihtiyaçlarını giderirdim

Gerçekler

25 Aralık 2023 Pazartesi 23:18

Sosyal Konut Projesinin Detayını Anlatayım. Tokiye başlangıçta 100.000 TL peşinat yatırıyorsunuz.2+1 daireler 3-4 yılda teslim edilecek.10-15 ve 20 yıl sürecek bir taksit ödeme süreci..Aylık taksit ödemesi yıllık enflasyon artışına göre taksitlendirilecek.Başlangıç taksit ödemesi 17 000-22.000 TL arasında.Bu devirde o taksidi kimse ödeyemez.Garibana ev yapmak için oluşturulan toki garibanın yanında değil.Yazıklar olsun Reis..

Anadoludan

25 Aralık 2023 Pazartesi 22:28

Anadolu mah kentsel dönüşüm projesi ne oldu onu bi söyleyin önce

Vatandaş Rıza

25 Aralık 2023 Pazartesi 18:43

İlginiz için teşekkürler bakanım... Ayağınıza sağlık... Sosyal konut problemlerini çözerken, kendinin, eşinin, çocuklarının üzerinde 1 metrekare dahi arsa, ev tapusu olmayanlarin ayrılması lazım.. Esas konut ihtiyacı bu şahıslara gerekli..Eski SSK hastanesi goltas yoluna yapılan tokilerin yarısi şimdiden satılık...Tuzu kuru olanlar, 5 misline satıyorlar... Gariban ihtiyaç sahibi aileler de girip oturabilirmiyiz diye heyecanla bekliyorlar..Yeni konutlarda aranacak ilk ve tek şart mülk olmaması .

Muhammed mustafa

25 Aralık 2023 Pazartesi 18:42

Önce deprem bölgesini bitirin , sıra diğerlerine gelir , birde 23 yildir beklenen büyük İstanbul depemine hazirlansaydiniz keşke , Ama sizin için o da önemli değil kader fıtrat der gecersiniz

Z Kuşağı

25 Aralık 2023 Pazartesi 18:26

22 yıldır neyi çözdünüz de bunu çözeceksiniz? Sosyal konutmuş! Sizin yüzünüzden her gün evsahibi kiracı cinayeti haberi okuyoruz.

Konut ihtiyaci cok fazla isparta da

25 Aralık 2023 Pazartesi 18:03

Bakan bey ıspartaya 1500 konut yaparsanız ancak o zaman belki biraz olsun konut proplemi çözülür. 2 + 1 konut yapsanizda aileler icin olur,öyle lüks vatandaşın ödeyemeyeceği konutlar yapmasın toki!!!!

Yalnız kurt

25 Aralık 2023 Pazartesi 17:58

Baraavvvoo. made in KAYSERİ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR