29 Nisan 2024 Pazartesi

ISPARTA’DA OTOMOBİL AĞACA ÇARPTI: SÜRÜCÜ FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

ISPARTA’DA OTOMOBİL AĞACA ÇARPTI: SÜRÜCÜ FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Isparta

ISPARTA’DA meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza saat: 01:45 sıralarından İstanbul Caddesi Özel Meddem Hastanesi karşısında meydana geldi. Şeref Koçak yönetimindeki 15 AL 464 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazada sürücü Şeref Koçak feci şekilde can verdi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine Ambulans, itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Şeref Koçak’ın öldüğünü belirledi. Savcının olay yerine gelmesinin ardından Şeref Koçak’ın cenazesi olay yerinden alınarak otopsisi yapılmak üzere hastaneye gönderildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 









YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hasta

07 Nisan 2017 Cuma 14:33

kolçelik kavşağını düzenleyip tali yolu açarak, tali yoldan da ana caddeye çıkan tüm çıkışları kapatın, hız sınırı olan 70 km yi radarla denetleyin, zikzak yapanları cezaya boğun sivil denetimi arttırn bakalım bu ölülü kazalar oluyor mu.

Yazık

07 Nisan 2017 Cuma 14:08

Eğri oturup doğru konuşalım. Yollar arzu edildiği kadar güzel değil. Tamam. Ama araç kullanan gençler nasıl.. Altlarında birer ucuz araba. Ne aracın içindeki yolcuya ne trafikteki diğer araçlara nede dışardaki yayaya saygı var. Tek dertleri arabanın egsozunu bağırttırmak, arabanın önünün arkasını savurtturmak. Kaza da böyle oluyo işte. Aşırı sürat dikkatsiz araba kullanmak ve tecrübesizlik ve sonuç yaralanma ve ölümle sonuçlanan kazalar.. Yazık.

HIZ RADAR

07 Nisan 2017 Cuma 13:48

HIZ HIZ HIZ RADAR RADAR RADAR

İsimsiz

07 Nisan 2017 Cuma 12:04

Allahin aşkına ısparta halki hep bu Adama oy veriyorsunuz adam yemekten başka bişi yapmiyor olan insanlara oluyor ne imiş bisiklet yolu aha İsparta da herkes bisiklet ile işe varıp geliyor da sende bisiklet yolu yapıyorsun başta doğru düzgün bi yol yaşta ondan sonra konuş bide yüksek mimarsın Allah bizi bule mimarlardan korusun .

Acil önlem

07 Nisan 2017 Cuma 10:52

Yetkililer acil olarak o böl****e önlem almalı. Renault karşısından çift taraflı geçmeye çalışıyor araçlar. Yolun yabancısı olanlar kaza yapabilir.

Gurme

07 Nisan 2017 Cuma 10:51

Koprulu kavşak yapıcaksınız beyınsızlik etmeyin! Bı de oraya radar koyun! Gıdın avrupadan örnek alın! Tramway yapın, raylı sısteme geçin! Petrolü bırakın! Kıme dıyoz alooooo??? Hastanelerın altında nıye otopark zorunluluğu yok? Nıye plansız iş yapıyosunuz? Süt mü içmiyosunuz ? Kafa çalışmıyo mu??? Cevap verin paşalar!!!

Hız felâkettir

07 Nisan 2017 Cuma 09:33

Fotolardan çok hızlı olduğu belli. Şükür ki masumlara zarar vermemiş.

Ispartalı Halk

07 Nisan 2017 Cuma 09:25

O böl****e çok acil bir kavşak yapılması lazım. Belediye başkanı halen seyrediyor. Gazetelerde boy boy fotoğraf vermekle olmuyor bu işler. Çok acil kavşak yapılması lazım. Resmen insanları kazaya sürüklüyorlar. Oraya tek yönlü bir geçiş koymuşlar. Birde Meddemin önündeki yol ana baba günü gibi araç kaynıyor. Kaza yapmamak elde değil. Araçların nasıl park edildiği, araçların yola nasıl girip çıktığı belli değil. Herşey orada curcuna.

...

07 Nisan 2017 Cuma 11:52

belediye başkanının seyretmesi çok normal.. KARAYOLLARI bakıyor ****ara.

ALİ

07 Nisan 2017 Cuma 11:43

Meddemin önüne lütfen yetkililer acilen bir çözüm bulsun.

belediye

07 Nisan 2017 Cuma 11:23

kaza yeri karayollarının kontrol alanına giriyor belediye başkanı ne yapsın?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR