28 Nisan 2024 Pazar

Isparta’da Ömer Bilgin birinci sırada yer alıyor

Isparta’da Ömer Bilgin birinci sırada yer alıyor

Isparta

31 Mart Yerel seçimlerine 5 ay kala bir araştırma şirketi tarafından yapılan “Türkiye Seçime Gidiyor” isimli ankette Merkez Sağ Parti Genel Başkanı ve 20. Dönem Isparta Milletvekili Ömer Bilgin, iki ilde de birinci sırada yer alıyor.

Merkez Sağ Parti Genel Başkanı, TBMM 20. Dönem Isparta Milletvekili Ömer Bilgin Medya Takip Merkezi tarafından yapılan anket sonuçlarında hem Isparta’da hem de Adana’da birinci sırada çıktı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Merkez Sağ Parti İl Başkanı Metin Çakıraslan, Medya Takip Şirketi tarafından tüm illerde Türkiye Seçime gidiyor başlıklı bir anket düzenlendiğini açıkladı. Çakıraslan, sözkonusu ankete o illerdeki eski milletvekilleri, eski belediye başkanları ve mevcut belediye başkanları ile adaylık konusunda adı geçen kişilerle ilgili olarak  seçmenlere,  “Bunlardan kimini Belediye Başkanı olarak  görmek istersiniz” şeklinde soru sorulduğunu ifade etti.

BİLGİN İKİ ŞEHİRDE DE İLK SIRADA YER ALDI.

Çakıraslan, hem Isparta hem de Adana’daki anket sonuçlarını şu şekilde açıkladı:

“Yapılan anket sonunda Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığında kimi görmek istiyorsunuz sorusuna Adanalı vatandaşların 8204’ü Merkez Sağ Parti Genel Başkanımız Ömer Bilgin derken, 7205’i ise Bağımsız Aday Zihni Aldırmaz’dan yana tercihini kullandı. Adana’daki ankette üçüncü sırada İYİ Parti adayı Soner Çetin 5500 oyla yer aldı” dedi.

ISPARTA’DA DA ÖMER BİLGİN BİRİNCİ SIRADA YERALIYOR

Adana’daki ankette ortaya çıkan sonucun bir benzerinin de Isparta’daki ankette yaşandığını dile getiren Çakıraslan, “Medya Takip Şirketi tarafından Isparta’daki anket sonuçlarından da ilginç neticeler elde edildi. Turban eski Genel Müdürü Merkez Sağ Parti Genel Başkanımız ve Isparta eski Milletvekilimiz Ömer Bilgin bugün itibariyle 1026 oyla ankette ilk sırada yer alırken, AK Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen 656 oyla ikinci sırada, İYİ Parti’den adaylığı konuşulan Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural ise 607 oyla 3. Sırada yer aldı” şeklinde konuştu.

ANKET SONUÇLARI GENEL BAŞKANIMIZA OLAN GÜVENİN BİR GÖSTERGESİ

Anket sonuçlarını değerlendiren Merkez Sağ Parti İl Başkanı Metin Çakıraslan, Genel Başkan Ömer Bilgin’in yerel seçimlerde adaylık konusunda henüz verilmiş bir kararın olmadığını belirterek, “Sözkonusu anket tamamen ilgili medya tanıtım şirketinin kendi insiyatifinde yapılmış bir ankettir. Bizim tarafımızdan yapılmış bir anket değildir, yani ısmarlama bir anket değildir. Sözkonusu bu kamuoyu araştırması illerde adaylık konusunda adı geçen kişilerle ilgili halkın nabzını ölçmek için yapılmış bir ankettir. Hem Adana’da hem de Isparta’da yapılan ankette Sayın Genel Başkanımız ve eski Milletvekilimiz Ömer Bilgin’in ilk sırada çıkması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu durum sayın Vekilimize ve Genel Başkanımıza halkın güveninin en üst noktada olduğunun açık bir göstergesidir, ankete katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR