27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’da Müzik Eğitimi Değerlendirildi

Isparta’da Müzik Eğitimi Değerlendirildi

Isparta

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Güzel Sanatlar Lisesinde müzik eğitimini değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü  Erhan Baydur başkanlığında Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda yapılan toplantıya  Müzik Öğretmenleri katıldı. Toplantı da Müzik Eğitimi ile ilgili önemli istişareler yapıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aklı Selim

31 Mart 2023 Cuma 20:27

*****Sanki Isparta'da eğitim adına herşeyi halletti.........................*****müdür bey resim müzik coğrafya beden eğitimi hocaları aslında.......................*****Ne saçma ve boş bir toplantı...................Ne yazık ki ülkemizde eğitime bakış açısı bu başlıklı yazıların sahiplerinin ufukları kadar. Ne zaman ki köylerimizde piyano resitali dinleriz o zaman bu zihniyetten kurtuluruz. Belki bu yakın gözükmüyor, hatta bu yazıma da sin kaflı bir sürü yorum gelecek biliyorum.

süpürgesi yoncadan söyle para kazan

30 Mart 2023 Perşembe 12:45

müdür bey resim müzik coğrafya beden eğitimi hocaları aslında **** işsiz kişiler her okulda müzik öğretmeni olmamalı bir hoca pekala diğer okullarda da derse girmeli ve ders yükünü tamamlamalı resim hocası naparki klasik olarak ortaya bir vazo çicek koy 3 hafta idare eder onu bu konuyu değerlendirin ve bu tür ders hocalarının rahatını kaçırın biraz yoksa çarşıyı gezerseniz bu hocaların ikinci iş yaptığını görürsünüz.laylay lom hepsi her güne ders planlayınki hergün okula gelsinler

nothing

30 Mart 2023 Perşembe 09:00

müdürüm bu şehit komiser muhsin kiremitçi okulunda dyk kurslarından öğrenciler alınıyor proje kurslarına sokuluyor,hem dyk lar olmuyor hem de olmayan kurs ücretleri ödeniyor deniyor,bir ilgileniverseniz

DoReMi

29 Mart 2023 Çarşamba 17:27

Okullarda müzik derslikleri olmalı ve ilkokul 1.sınıftan itibaren müzik derslerinemüzik öğretmeni girmiyorsa, toplantının altyapısı boş kalır.

Sebat

29 Mart 2023 Çarşamba 14:45

Sayın Müdürüm,Güzel Sanatlar lisesi öğrencilerine kendi dinleyicilerini bulup sanat hayatlarına başlangıç için takipçi edinebilecekleri düzeyde Youtuber, Vlogger maksatlı araç gereç temini yapılabilir. ses stüdyosu var ancak. öğrencilerin bireysel kullancakları 3-4 çekim montaj ekipmanı olsa çok iyi olur. Toplantıda öğrenci temsilcisi olsa daha güzel olurdu.

Başka iş kalmadı anlaşılan

29 Mart 2023 Çarşamba 13:57

Sayın müdürüm Abdullah Taner iki resim veya tablo hediye ederek müdürlere böyle basit toplantılarla yakınlaşır.

Eğitimci

29 Mart 2023 Çarşamba 13:51

Sanki Isparta’da eğitim adına herşeyi halletti sıra müziğimi geldi havanda su dövmeye devam

Vatandaş

29 Mart 2023 Çarşamba 12:53

Ne saçma ve boş bir toplantı.Tamamen zaman kaybı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR