01 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta’da kavgada kan aktı: 2 yaralı

Isparta’da kavgada kan aktı: 2 yaralı

Isparta

Haber/Gizem Sarıkaya - ISPARTA’DA H.Ö. ve S.Ö, tartıştıkları 2 kişiyi tabanca ve bıçakla yaraladı. Olay sonrası şüpheliler gözaltına alınırken, yaralılardan 1’inin durumumun ağır olduğu öğrenildi.

Olay dün saat 20.00 sıralarında merkeze bağlı Deregümü Köyü mevkiinde yapımı devam eden inşaatın karşısındaki Halısaha yanında meydana geldi. H.Ö. ve S.Ö. isimli şüpheliler henüz nedeni belli olmayan nedenden dolayı tartıştıkları R.A. ve R.O’yu tabanca ve bıçakla yaraladı. Silah sesleri duyanların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından ağır yaralanan R.A’ya olay yerinde ilk müdahalesi yapılırken, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Karın bölgesinden bıçak ile sağ ayağından tabanca ile vurulan R.A. ameliyat sonrası yoğun bakıma alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği, diğer yaralı R.O’nun ise elinde kırık olduğu öğrenildi.

Öte yandan Jandarma Olay Yeri İnceleme Timleri tarafından olay yerinden yapılan incelemede 2 adet boş kovan bulundu. Olayın ardından kayıplara karışan şüpheliler H.Ö. ve S.Ö. ise aynı gece Deregümü Köyü’nde yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Isparta İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kerimoğlu

03 Ekim 2023 Salı 09:55

Dereğümünün beş belaları kurtulamadılar.

Hic denetim yok.

02 Ekim 2023 Pazartesi 15:43

Diger baska sehirlerde oldugu gibi, aksamları yaya ve arabalar uzerinde silah bicak araması yapılmalı,cok başıboş şehir, denetim yok hic.

Isparta ses ver

02 Ekim 2023 Pazartesi 15:06

S.Özbay kardeşi H.Özbay ve metresi Şeyma.A tekrardan ısparta gündemindeler

Anti deregümü

02 Ekim 2023 Pazartesi 11:56

Özbay biraderler estiriyor gene…

Köyden Musa

02 Ekim 2023 Pazartesi 10:57

Ya alacak verecek meselesi, yada alkolün yüzünden...Bu gün belli olur zaten sebebi.. Yazık, çok yazık... İnsanlık nereye gidiyor acaba ?

çakal avcısı

02 Ekim 2023 Pazartesi 10:11

zırtlar vadisini izleyen eline bi silah alan kendini mafya ilan ediyor,,çakallar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR