15 Mayıs 2024 Çarşamba

Emekçilerimizin hakları korunmalı ve geliştirilmelidir

Emekçilerimizin hakları korunmalı ve geliştirilmelidir

Isparta

İYİ Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, emeğin ve işçi haklarının önemine vurgu yapan Tekeli, emekçilerin haklarının korunması ve iyileştirilmesi gerektiğini belirtti.
Tekeli, mesajında şu ifadelere yer verdi: “1 Mayıs, bir mücadelenin sembolüdür. İnsanı, emeği, alın teriyle kazanılan helal kazancı yücelten, paylaşımda adaleti savunan bir medeniyetin mensupları olarak ülkemizin güçlü, mutlu ve müreffeh geleceğe kavuşmasında çalışanlarımızın, emeklerinin tam karşılığını almalarına, çalışma koşullarının iyileştirilmesine, çalışma hayatındaki sorunlarının çözümüne ve hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmalarına imkan sağlanmalıdır. Bu önemli günde, emeğiyle ülkesine katkı sağlayan tüm emekçi kardeşlerimizin bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Onlar, toplumumuzun temel direğidir. Onların alın teri, ülke ekonomimizin güçlenmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlamaktadır. Bu nedenle, işçi haklarının korunması ve geliştirilmesi hepimizin ortak sorumluluğudur.
Tekeli, şöyle devam etti: “Emekçilerimizin daha iyi çalışma koşullarına, adil ücretlere ve insanca yaşam standartlarına sahip olmaları için çaba sarf etmeliyiz. İş güvencesi, sosyal haklar ve eşit işe eşit ücret gibi temel prensiplere uygun olarak, işçilerimizin haklarını her zaman savunacağız. İYİ Parti olarak, emeğin kıymetini bilen ve işçi haklarına önem veren bir anlayışla hareket ediyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR