27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’da 15 göçmen yakalanıp sınır dışı edildi

Isparta’da 15 göçmen yakalanıp sınır dışı edildi

Isparta

Isparta’da 15 düzensiz göçmen yakalanarak sınır dışı edilirken, 1 göçmen kaçakçısı da tutuklandı.

İl genelinde 1-15 Şubat 2024 tarihleri arasında Isparta Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 15 düzensiz göçmen şahıs yakalanarak sınır dışı edildi. Yabancı uyruklu şahısları para karşılığında taşıyarak maddi menfaat elde eden ve amacı dışında araç kullanarak korsan taksicilik yapan iki araç sürücüsüne toplam 25 Bin 756 TL para cezası uygulandı. Araçlar 15 gün süreyle trafikten men edilirken, göçmen kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen Ş.E ve F.E isimli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. Şüphelilerden F.E tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ş.E ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ertan

16 Şubat 2024 Cuma 19:34

15 kaçak göçmen yakalanmış?? Komedi misiniz nesiniz. ..? Yalvaç ta besihanelerde çalışan en az 100 tane Afganli var... Emniyet gelsin eliyle koymuş gibi gelip yakalar. .. amaç göcmenle mücadele değil ki...dostlar alış verişi görsün. .. bırakın bu işleri. ..

Ben

16 Şubat 2024 Cuma 13:18

Suriye’deki mayınları kaldırsan herkes içeri girer sonra beka beka. Dersin para biter vatandaşlık satmaya başlarsın Bu halk bu Karabey vermeye devam etsin sürünmeye devam etsin Isparta Akp seçilirse MHP seçilirse kimsenaöız deyip durmasın

Şerife güngör hoca

16 Şubat 2024 Cuma 12:57

Bunların düzenlisi duzensizimi var birde sınırlar kevgir olmuş Akın akin girdiler ülke sesiz işgal.oldu din kardeşim dediği heryerde dükkan açtı çalışan Türkleri işten çıkardılar heryer Suriyeli bunlarinkim aldı kim vatandaşlık verdi Konya'da askeri askeri eğitim verilen afganlilar ne her yer Afrikalı Suriyeli düzensiz mis her yerdeler TOKİ evleri bunlara veriliyor maaş veriliyor tekeli eczanesinin önündeki bankamatikler bunlara çalışıyor 70 yaşında otobüste yer yoktu bana bunlar kurulmus

vatandaş

16 Şubat 2024 Cuma 09:28

kendi ülkelerinden savaş,fakirlik bahanesiyle kaçıp gelenler buralarda ahkem kesip çete gibi dolaşıyorlar. bu güçlerinizi kendi ülkenizde göstersenize. atalarımız düşmana orakla,açlığa suyla savaşmışlar. hadi geldiniz temizliğe bari önem verin heryer tuvalet gibi görülmesin. Eskiden Isparta da güvenle dolaşırdık. Şimdi gözün arkanda olması lazım. Bizler geldik gidiyoruz. Çocuklarımız ,torunlarımız için güzel ve güvenli yaşam alanları bırakmak zorundayız.

Hepsi suça meyilli

15 Şubat 2024 Perşembe 18:44

Sanki normal alıp ülkeye doldurdukları hiç suç işlemiyor...Şaka gibi...

Türk

15 Şubat 2024 Perşembe 17:44

bu gönderilenlerin acaba uyruğu nedir ?Türkmenistan Uygur türküsü falan mı ?Suriyeli olsa sınır dışı edilir mi acaba merak ettim.

Ragıp Elibol

15 Şubat 2024 Perşembe 16:00

Yahu kardeşim bunlar ta buraya kadar nasıl gelebiliyor,canlı bomba olup içimize girip patlassa kim verecek vebalini

Ali

15 Şubat 2024 Perşembe 15:13

Meyhaneler mülteci dolu kons güvenlik hepsi ne oldugu belli olmayan yabancı dolu..

Esas organizatör hainlereidam

15 Şubat 2024 Perşembe 15:06

Esas kacak mültecilere ev ayarlayan,kaçakçı organizatörleri yakalayıp, sınırdışı etmek gerek.Esas vatan hainleri onlar!!!

Muhammed mustafa

15 Şubat 2024 Perşembe 14:50

Reisin getirdiği mültecileri göndermeyin ,akp lilere verin onlar baksın beslesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR