30 Nisan 2024 Salı

Ispartalılar İsrail'e lanet için meydanda toplanacak

Ispartalılar İsrail'e lanet için meydanda toplanacak

Isparta

Isparta Sivil Toplum Kuruluşları 20 Ekim Cuma saat 14.00'da Mimar Sinan Camii'nde Filistin'e destek için toplanacak. Etkinlikte Filistin halkı için gıyabi cenaze namazı, Kur'an tilaveti, basın açıklaması ve dualar edilecek. Açıklamada, '' Filistin'deki kardeşlerimize destek ve Siyonist İsrail'e lanet için yapacağımız programa tüm halkımız davetlidir'' denildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İKTİDARDAN YAS DEĞİL BOYKOT İSTEYİN

21 Ekim 2023 Cumartesi 09:55

Kelin merhemi olsa kendi başına sürmeli lan siz ülkedeki haksızlığa adaletsizliğe yoksulluğa yolsuzluğa karşı sabır edebiyatı yapıp masum gazze halkı ve şehit olan çocuklar üzerinden milletin inançlarıyla oynamayı ne zaman bırakacaksınız g...z sıkıyorsa iktidardan yas degil ekonomik boykot isteyin yapamazsınız sizi onlar doyuruyor meydanlara çıkıp milletin inançlarıyla oynamayın dürüst samimi ve etkili tepkiyi ancak devler koyar olan mazlum gazzelihalka ve çocuklara oluyor

Gerçekler

21 Ekim 2023 Cumartesi 00:13

Reis 585 kalem ticaret hacmi imzaladı İsraille.Önce ticareti kesin de göreyim..

Bbb

20 Ekim 2023 Cuma 20:56

İlimde , bilimde ekonomide , üretimde ilerlemeyen yani teknolojiden , paradan güçten eksik toplumlar kötü duruma düşer . Bugün Filistin , yarın başka bir zayıf ülke , Allah hepsinin yardımcısı olsun ama ne demişler önce tedbir , sonra tevekkül , yani güçlü olmak için çalışmalı ilerlemeliyiz , sonrası tevekkül ,

Ispartalı yurtdaşlar

20 Ekim 2023 Cuma 14:51

Her türlü zulme karşıdır ıspartalılar,asıl katil amerika,ama bunu yanında çin de zalimdir.Rusya da zalim ve katildir.Hepsini lanetliyoruz ısparta halkı olarak!!!!!

Neva

20 Ekim 2023 Cuma 14:38

Diğer Müslüman ülkeleri nerede bir sorgulayin mazlumun avukatı olacaksan Uygur Türklerine olalim

Uygurlar da Müslüman

20 Ekim 2023 Cuma 13:40

Lanet olsun İsrail terör devletine, peki bu Müslüman kardeşlerimiz, bir kere olsun katil terör devleti çini lanetlerken gördükmü bir kere Müslüman Türk Uygurları anarken gördükmü onlar insan Müslüman değilmi neden bir kere camilerde meydanlarda çinin zulmünü protesto etmezler? Lanet olsun İsraile lanet olsun hamasa lanet olsun çine Allah tüm dünyada zulüm gören inancı ne olursa olsun insanlara yardım etsin inşallah.

iskender

20 Ekim 2023 Cuma 12:58

KURNAZ ALİ sacma sapan konuşma.elimizden gelen ancak bu.sen vicdansızsan o başka....

Kurnaz Ali

20 Ekim 2023 Cuma 12:27

Çok.mantikli ya valla kimin aklına gelmiş bu

Ali

20 Ekim 2023 Cuma 12:06

Bir günde şu zamlara, hayat pahalılığına, yoksulluğa, yolsuzluklara, çetelere, mafyalara, torpille atanıp kul hakkı yiyenlere, asalaklara lanet ettiğinizi görürüz inşallah!

Hepimiz ikiyüzlüyüz

20 Ekim 2023 Cuma 11:21

Biz ancak slogan atarız,asıl katil amerika,hiç kimse, korkudan dolar yükselecek diye amerikaye lanet olsun sana amerika diyemiyor.Hepimiz ikiyüzlüyüz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR