30 Nisan 2024 Salı

Ispartalı sporcular göğsümüzü kabarttı

Ispartalı sporcular göğsümüzü kabarttı

Isparta

Konya’da düzenlenen Şehit ve Gaziler Haftası Karate Turnuvası’nda Isparta’yı temsil eden sporcular madalyalar ile döndüler.

Seydişehir Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan turnuvaya 250 sporcu katıldı. Isparta’yı temsil eden sporcular, turnuvadan Kata ve Kumite dalında toplam 16 altın, 8 gümüş ve 12 bronz madalya ile döndüler.

Sporcuların antrenörlüğünü yapan Kadir Karakaş, böyle bir organizasyonda yer almış olmanın madalyadan daha gurur verici olduğunu belirterek, Bu cennet vatanı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla yad ediyoruz. Böyle bir organizasyonda yer almış olmanın madalyadan daha gurur verici olduğunu belirtmek isterim. Geleceğimiz olan çocuklarımıza da bu bilinci aşılamamız gerektiğine yürekten inanıyorum. Böyle anlamlı bir organizasyonda emeği geçen yetkili ve görevli herkese, Sayın Ali Buğdaycı hocamız nezdinde teşekkür ederiz. Bu müsabakanın Şehit ve Gaziler haftası anısına yapılması münasebetiyle, araç tahsis eden Sav belediye başkanı sayın Şakir İpekçi beye şahsım ve sporcularım adına teşekkürü borç bilirim. Melih Tarık Naimoğlu, Mukaddes Feyza Yükselmiş, Ahmet sefa yükselmiş kata ve kumite dallarında altın madalya almışlardır. Kata kategorisinde birçok kategoride şampiyon olan sporcularımız 2013-2012 kız ve erkekler kata dalında kürsüyü komple kapatmışlardır” şeklinde konuştu.

KATA MADALYA SONUÇLARI

Enes Gündaşlı, Sabri şamil Topal, Melih Tarın Naimoğlu, Ahmet Sefa Yükselmiş, Mukaddes Feyza Yükselmiş, Esmagül İstek ve Şerife İstek altın madalya kazandı.

 Alyadua Balbay, Melike Dolmaz, Hakan Çınar Toklu ve Mehmet Çınar Çelik gümüş madalya kazandı.

Uğur Soydan, Yusuf Baha Özkoç, Ezgi Davraz, Ece Ünal ve Duru Küçükdereli bronz madalya kazandı.

KUMİTE SONUÇLARI

Melih Tarık Naimoğlu, Mehmet Topal, Mukaddes Feyza Yükselmiş, Ahmet Sefa Yükselmiş, Alperen Mayda, Mustafa Poyraz Çal, Kadir Yıldırım, Uğur Soydan ve Ahmet Mert Karakaş altın madalya kazandı.  

Hakan Çınar Toklu, Eren Matur, Beyza Bali ve Kübranur Söğütçepınar gümüş madalya kazandı.

Melike Dolmaz, Mehmet Fatih Gürdal, Erkan Ünal, Balçiçek Türk, Duru Küçükdereli, Mehmet Çınar Çelik ve Zeynep Sena Naimoğlu bronz madalya kazandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR