29 Nisan 2024 Pazartesi

Ispartalı polis memuru törenle uğurlandı

Ispartalı polis memuru törenle uğurlandı

Isparta

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli olan Polis Memuru Bekir Volkan Yıldız (40) bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenildi. Polis memuru Yıldız için bugün görev yaptığı Denizli’de Emniyet Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi. Düzenlenen törenin ardından Yıldız’ın cenazesi memleketi Isparta’ya gönderildi.

Ispartalı polis memuru Volkan Bekir Yıldız, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düştü. Aslen Keçiborlu ilçesinden olan ve Denizli'de görev yapan polis memuru 40 yaşındaki Volkan Bekir Yıldız, yaklaşık 2 yıl önce kanser hastalığına yakalandı. Bir süredir mücadele eden Yıldız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yıldız için bugün Denizli Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törenin ardından memleketi Isparta Keçiborlu'da Ulu camiisinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Dörtyol mezarlığına defnedildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Keciborlu esnafı

17 Ekim 2023 Salı 19:53

Allah rahmet eylesin,polisler genç yaşta kanser olup ölüyor,zor stresli meslek.,Allah kolaylık versin.Mekanı cennet olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR