28 Nisan 2024 Pazar

ISPARTADA MAGANDA DEHŞETİ

ISPARTADA MAGANDA DEHŞETİ

Isparta

Eğirdir ilçesine bağlı Yuvalı Köyünde 2 yıl önce yapılan bir düğünde magandaların silahlarından havaya ateş edildi. Yaşanan olayı jandarmaya  bildiren şahıs ise düğün konvoyunda önü kesilerek darp edildi. O görüntüler 2 yıl sonra ortaya çıktı. O görüntülerde neler yaşandı? Silah atmayın dediği için darp edilen şahıs neler söyledi? Kanal 32 Haber’in özel haberini ekranlara getiriyoruz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tarkan Ç

09 Mart 2020 Pazartesi 23:11

Adalet herkes için lazım. Sonra toplumu bilinçsizlikle,duyarsızlıkla suçluyoruz. Al vatandaşlık görevini yapan adamın başına gelenler. Şikayetçinin kişisel bilgilerini koruyamayan jandarma gitsin başka iş yapsın. Vatandaş CİMERE başvurur kişisel bilgileri ve şikayeti okullara gönderilir böyle davranmayın diye. Şikayetçinin bilgileri niye verilir CİMER de boş demek ki. CİMER e değil direk Cumhurbaşkanına olmadı Süleyman Soyluya şikayet etmek lazım.

Delikanlı

08 Mart 2020 Pazar 16:44

Yuvalı köyü sakinlerinden olan bu arkadaşa yapilan bu tür davranışı esefle kıniyorum yol kesip insana darp uygulamak erkeklik degildir paşam erkeklik kanun yoluyla hakkini aramaktir tipki osman kardesin yaptigi gibi helal sana osman güngör

...

08 Mart 2020 Pazar 01:29

Osman seni de tanımasak valla...neyse Allah yardımcın olsun

İbrahim Hoca

08 Mart 2020 Pazar 01:23

Silah namustur. Türk töresinde "at,avrat,silah" namustur. Öyle ortalık yerde ifşa edilmez. Ancak savaşta ya da kutsalına, namusuna bir saldırı olduğunda çekilir. Ortalık yerde, düğünde kalabalık önünde silah çekip sıkan insanda mutlaka aşağılık kompleksi vardır. Başka eksiklerini silah göstererek kapattığını zanneder. Böyle insanlar zayıf karakterli korkak kişilerdir. Gerçekten silah çekmesini gerektiren bir durumda eli ayağı titrer.

dosteli

08 Mart 2020 Pazar 01:16

bu silah atanlar ve silah taşıyanların ellerinden alacaksın bu silahları ya anasının yada karısının eteği altına saklanırlar.ellerinde silah olunca kendilerini erkek sanıyorlar.

SM

07 Mart 2020 Cumartesi 23:45

Güvenlik güçlerinin topluma örnek olması gerekirken, Düğünde silah kullanilmamasi gerektiğini hatırlatan vatandaşa saldırması darp etmesi eşkiya gibi yol kesmesi kesinlikle kabul edilemez. Cezasi neyse verilmeli. Hangi devirdeyiz. Kasımlar jandarma karakolundaki görevlilerinde meslektaşimiz diye hiçbir işlem yapmamalarindan dolayı onlarinda sorusturulmalarinin yapılması gerekmektedir. Abimiz hakkını sonuna kadar arasın.

Yuvalılı

07 Mart 2020 Cumartesi 22:23

Helal olsun abim sana sen iyisini yapmışsın silah atılmaz dügünde Allah korusun birine yada çoluk cocuga gelse ne olur hiç düsünmüyorlar ben bunu şunu anlıyorum demek ki yasak olan seyleri söylemek suc mu adalet yok adalet

Hüseyin

07 Mart 2020 Cumartesi 22:10

Caydırıcı ceza yokki. Para cezası ver 50.00 TL bir yıl hapis yatsın birdaha atıyormu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR