06 Mayıs 2024 Pazartesi

ISPARTADA AÇLIKTAN ÖLMEK ÜZEREYKEN BULUNDU

ISPARTADA AÇLIKTAN ÖLMEK ÜZEREYKEN BULUNDU

Isparta

ISPARTA'da bir ağaca bağlı halde bitkin ve zayıflamış halde bulunan at, Isparta Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından tedavi edilerek sahibine teslim edildi.

Isparta'da Deregümü Köyü yolu üzerinde sabah saatlerinde bitkin halde bir at bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veterinerlik Müdürlüğü ekipleri bölgeye gitti. Boynundan bir ağaca bağlı halde bulunan bitkin ve oldukça zayıflamış durumdaki hayvana müdahale eden ekipler tedavisini gerçekleştirdi. İğne ve serum uygulanan hayvan kendine gelerek ayağa kalktı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri sahibini buldukları hayvanı kendisine teslim ederken, benzer bir durumun yaşanmaması için uyarıda bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

iki üç sene evvel

12 Nisan 2017 Çarşamba 20:50

İki üç sene oldu, batıkentte atları salıvermişler. sağa sola pisliğini yapıyor, vatandaş çimenin üzerine oturacak oturamıyor. Başkan Batıkent camisinde denk geldi. Çıkışta söyledim. Ne dese beğenirsiniz, Bana tut da bin dedi. :-)

amat

12 Nisan 2017 Çarşamba 17:25

ya bu at arabasıyla dolaşan meşhur amat varya o da ata çok eziyet ediyor yazık ediyor hayvana..birisi uyarsa

MEHMET

12 Nisan 2017 Çarşamba 14:52

SAHİBİ SATEN ÖLSÜN DİYE KOYUYOR BİDE ONA GERİ TESLİM EDİYOSUNUZ GÖTÜRÜN EĞİRDİR HAYVANAT BAHCESİNE Bİ HAYIR YAPIYOSUNUZ ONUDA YARIM YAPIYORSUNUZ .

Refik

12 Nisan 2017 Çarşamba 12:46

Zafer'deki akrabalarındır

batıkentte hergün

12 Nisan 2017 Çarşamba 12:11

Gün içerisinde o atları Batıkent ve Işıkkent etrafında özellikle Merko alışveriş merkezinin önündeki çimleri yerken görebilirsiniz. Zatıba ya kaç kez şikayet edilsede yaşlı bir kadının olduğu ve uyarıldığı söyleniyor. Şu anda bile atlar batıkentte belediyenin çimlerini yemekte...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR