27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Zafer Spor Kulübü’nün başarısı

Isparta Zafer Spor Kulübü’nün başarısı

Isparta

Kulüpler arası Türkiye Dart Şampiyonasında Türkiye 5’ncisi Isparta Zafer Spor Kulübü oldu. 

Ankara'da 02-03 Aralık 2023 tarihlerinde yapılan ve 44 Spor Kulübünün yarıştığı Kulüpler arası Dart Türkiye Şampiyonasına Isparta Zafer Spor Kulübü Kader Ufuk (Yıldız), Zahide Parsuk (Yıldız), Nihat Kılıç (Genç), Gökhan Kıkıç (Genç), Dicle Tari (Büyük Kadın) ve Muhammed Kılıç (Büyük Erkekler) ile katılım sağladı.
Isparta Zafer Spor Kulübü sporcuları çeyrek final maçında (madalya ve kupa) çıkmışlar milli sporcu barındıran Konya Hisar S.K. takımına 9-8 kaybederek madalya ve kupadan oldular. Çekişmeli, heyecanlı geçen maçlarda müsabaka esnasında çok az atılan üç oku 20 trible (180 sayısı çıkışlar)  yapmışlar, büyük bir başarıya imza attılar. Dartın kalbi ve milli sporcuları barındıran köklü spor kulüpleri ile hatta devlet ve belediye destekli spor kulüplerini yenme başarısını gösterdiler. 
Mahalle Muhtarı Recep Gürdal, mahalle muhtarlığı maaşı ile 4 farklı branşta 200 civarı sporcuya spor yapma imkanı sağladığını belirterek, Zafer Spor Kulübü Dart Takımı sporcularımı tebrik eder, manevi destek veren özel ve tüzel kişilere, TBBD Federasyon Başkanlığı ve il temsilcimize, ayrıca antrenman yapma imkanı gibi destek sağlayan Isparta Belediye Başkanlığı’na, Isparta Valiliğine, Halk Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR