27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta ve Türkiye’yi kalkındırmak için Atatürk’ün yolundayız

Isparta ve Türkiye’yi kalkındırmak için Atatürk’ün yolundayız

Isparta

CHP Isparta Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Yalım Halıcı Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 94. Yıldönümü vesilesiyle yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Halıcı, açıklamasında“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır anlayışıyla Isparta ve Türkiye'yi önce çağdaş medeniyetler seviyesine getirmek, sonra da onu da geçme hedefi için yürüyoruz” dedi. 
İşgal altındaki vatan toprağını kurtarmak için bütün bir halkı birleştirerek tarihin ilk anti emperyalist mücadelesini kazanan ulu önderin ışığında, onun devrimlerini ileriye taşımak için çalışmaya devam ettiklerini ifade eden CHP’li Halıcı “Isparta, hem kuruluş hem de kurtuluş mücadelesinde milli mücadeleye verdiği destekle her zaman Türkiye'nin ilerlemesinden, gelişmesinden, birliğinden, özgürleşmesinden ve güçlenmesinden yana olmuştur” ifadelerini kullandı. 

Yalım Halıcı açıklamasında ayrıca şunları söyledi: 

“Atatürk, gerçek bir kalkınma için topyekun bir planlama ve tüm kuvvetleri ortak akıl ve ortak hedef doğrultusunda çalışmayı temel prensip edinmişti. Biz de Isparta'yı hak ettiği yere taşımak için bu kültür, tarih, tarım ve en önemlisi yetişmiş insan kenti olan şehrimizi zenginleştirmek, birleştirmek, kalkındırmak ve geliştirmek için bütün Isparta olarak birlikte çalışmalıyız. Çünkü söz konusu vatansa gerisi teferruattır anlayışıyla Isparta ve Türkiye'yi önce çağdaş medeniyetler seviyesine getirmek sonra da onu da geçme hedefi için yürüyoruz. Bu vesileyle Aziz Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı ve özlemle anıyorum”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tt

07 Mart 2024 Perşembe 08:22

Yalım bey önce bir teşkilatını toparla. Bunlarla 2028'de senin milletvekilliği hayal olur.

Haberler

06 Mart 2024 Çarşamba 19:31

chp adayının kazanmasını isterim ama kazanamaz çünkü chp üst yönetimi vefa bilmiyor aynen vekilimiz yalım bey gibi ve sayın vekil Atakan ana meclis üyelerine oy kaybettiriyor chp nin ispartada kalesi olan bi yerinde yaşayan sade bi vatandaş olarak böyle düşünüyorum

sdk

06 Mart 2024 Çarşamba 16:29

halıcı 1 yılda boş yapmaktan başka bi icraatı olmayınca,laik lik ve İSLAM düşmahlığı yaparak tribünlere oynamaya devam ediyor

Halit Müftüoğlu

06 Mart 2024 Çarşamba 15:51

YALIM HALICI ADAMDIR.

Vatandaş

06 Mart 2024 Çarşamba 15:37

Millet mutsuz ve umutsuz sayenizde yıllardır iktidara köstek olacağınız yerde destek oldunuz Bay Kemalden sonra biz bile şaşkınız bu kadarını beklemiyorduk dedi Cumhurbaşkanı acaba şapkayı önünüze koyup bir daha mı düşünseniz?

Kurt

06 Mart 2024 Çarşamba 15:27

Muhammed Mustafa kardeş bay Kemal iktidarın günah keçisiydi yerine gelen sevabına yokluğunu aratmıyor :))

Atatürk Gençliği

06 Mart 2024 Çarşamba 14:26

Sayın Yalım Halıcı madem öyle bir yıl önce bugün CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kaybedecek olduğu alenen ortada olmasına rağmen neden Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklamıştır? Genel başkan değişmesine rağmen partinin söylemleri neden değişmemektedir? Selahattin Demirtaşa selam göndermenin Atatürk ile ne gibi bir bağlantısı vardır? Tüm bunlara rağmen Atatürk'ün yolundayız demek bu milletin aklı ile dalga geçmek değil de nedir? Aziz Türk milletine ve Atatürke sevgi ve saygıyla...

Atatürk Gençliği

06 Mart 2024 Çarşamba 13:42

Bugün gelinen noktada Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk'ün çizgisinden çoktan çıkmış çıkarılmış olduğundan Atatürk'ü bir partiye mal etmek tıpkı dini siyasete alet etmeye benzer Atatürk sonsuza dek tüm partilerin ve Türk milletinin var olma sebebidir kısaca din ve Atatürk siyasete alet edilemez edilmemeli ikisi de birbirinden bağımsız bu milletin kutsalıdır ve herkesindir bunun aksini iddia eden ve kendi çıkarlarına alet edenler bilmelidir ki Türk milleti aptal değil çalışkan ve zekidir.

Muhammed mustafa

06 Mart 2024 Çarşamba 12:39

Sen öyle diyorsun ama yalım efendi ; PKK ile Oslo'da pazarlık yapan bay kemal dehilmiydi , haburda PKK li teröristleri davul zurnayla karşılayan bay kemal degilmi , aponun mektubunu Diyarbakır meydan da okutan , Osman Öcalan'ı TRT ye çıkarıp partisine oy isteyen bay kemal dehilmiydi.Acilim süreci adi altında teröriste güzelleme yapan bay kemal degilmi .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR