16 Mayıs 2024 Perşembe

ISPARTA İÇİN BU BİR MÜJDE

ISPARTA İÇİN BU BİR MÜJDE

Isparta

Isparta Ticaret Kültür Merkezi'nin müteahhit firmaya ait olan yerlerinin TMSF'ye devri ve kayyum atanmasından  sonra inşaatın bitirilmesi yönünde yetkililerle yapılan görüşmeler olumlu sonuç verdi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta’nın önüne yeni bir şans doğduğunu belirterek , "ITKM'nin TMSF’ye geçmesi ve kayyuma devredilmesi sebebiyle inşaatın  bitirilmesiyle ilgili çok büyük şans doğdu.  Biz kayyum heyetiyle görüşüyoruz.Şuanda kayyum heyetinin kanaati inşaatı tamamlamak ve bu çalışmaları yapmak" dedi. Zabun "ITKM’nin kayyum heyeti ile görüşüyoruz. Onlarda çalışıyorlar şu anda. Önemli bir mesafe kat edildi. Mevsim nedeni ile çalışılamayacak noktalar var ama 2 ay gibi kısa bir sürede bütün sorunlar çözülecek" görüşünü iletti

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali

09 Aralık 2016 Cuma 22:02

inşallah olurda herkez şu ıyaştan kurtulur amma hiç ümidimiz yok kaç defa araya müjde girdi hepside fos çıktı

Adnan

09 Aralık 2016 Cuma 16:45

Adamlar isin 95℅'ini zaten tamamlamıstı, belediyeye is teslimi icin basvurmuslardı. Baskan batırdığı adamların herhalde tüm hakedislerine belesten çökmek yağmalamak icin isi uzattı. Diger taraftan isin gecikmesinin sebebi zeyilnamelerin gec onaylanmasıdır. Zeyilnameler onaylandığına göre yasalara uygunmuş. Madem uygundu niye beklettiniz? Baskana ve ekibine bu gec onayın hesabı sorulmalı zarar onlardan tahsil edilmelidir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR