30 Nisan 2024 Salı

ISPARTA ESNAFI ODA BAŞKANLARINDAN MEMNUN

Isparta’daki esnaf ve sanatkarlar odalarında 4 yılın ardından yaşanan seçim heyecanında sona gelindi. İlimiz merkezde bulunan 13 odanın 12’sinde seçim tamamlanırken, sadece bir Oda’da başkan değişikliğine gidildi. Geriye kalan 11 Oda’nın üyeleri başkanlarından memnun olduklarını sandığa yansıttılar.

Isparta

Isparta’daki esnaf ve sanatkarlar odalarında seçim heyecanında sona gelindi. Şehir merkezinde 133, ilçelerde 15 olmak üzere toplam 28 Oda’nın büyük çoğunluğu genel kurullarını gerçekleştirdi. Şehir merkezinde sadece Kunduracılar Esnaf Odası’nın genel kurulu yapılmadı. Geriye kalan 12 Oda’da yapılan genel kurullarda adaylı olan seçimlerde sadece Isparta Halıcılar, Tuhafiyeciler, Manifaturacılar, Dokumacılar ve Kilimciler Odası’nda başkan ve yönetim değişikliği yaşandı. Birçok Oda’daki seçimlerde çok büyük oy farkları yaşanmazken, en büyük fark Şoförler Odası ile Maden İş’te görüldü. Şoförler Odası’nda mevcut Başkan Ahmet Tural rakibi Muammer Kara’ya 378 fark attı. Tural’ı Maden-İş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Uygun izledi. Uygun da rakibine 336 fark attı.

BAPBACI’YA 27 YILLIK GÜVEN

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası’nın gerçekleştirilen olağan genel kurulunda 27 yıldır başkanlık yapan Mehmet Ali Bapbacı’nın listesi ile Ziya Eroğlu’nun listesi yarıştı. Yapılan seçimde 211 oy alan Bapbacı 8. dönemi için üyelerinden yetki alırken, Eroğlu 177 oyda kaldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Mehmet Ali Bapbacı(Başkan), Zeki Kravkaz, Özcan Karaaslan, Süleyman Kocaer, Süleyman Bilgiç, Mustafa Akbulut, Mehmet Baki Korkmaz

TURAL’DAN BÜYÜK FARK

Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın gerçekleştirilen olağan genel kurulunda üyelerinin büyük teveccühünü alan mevcut Başkan Ahmet Tural, diğer aday Muammer Kara’ya tarihi bir fark attı. Yapılan seçimde Tural 556 oy alırken, Kara ise 178 oyda kaldı.

İŞTE TURAL’IN YENİ YÖNETİMİ

Ahmet Tural(Başkan), Behçet Güngör, Yahya Çalışkan, Mehmet Yücedağ, Faruk Daşdöner, Zekeriye Maden, Ramazan Kahveci

BERBERLER’DE RAKİP YOK

Isparta Berberler ve Kuaförler Odası’nın gerçekleştirilen olağan genel kurulunda seçime tek listeyle gidilirken, mevcut Başkan Mehmet Çelik güven tazeledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Mehmet Çelik(Başkan), Ahmet Özata, Mehmet Demiralay, Melek Oflaz, İbrahim Beydilli, Serdar Bambul, Cemal Kaynal

HASAN DEMİR, KOLTUĞU BIRAKMADI

Isparta Sebzeciler ve Manavlar Odası’nın olağan genel kurulunda mevcut başkan Hasan Demir ile Ali Durmuş’un listeleri yarıştı. Yapılan seçimde 192 oy alan Hasan Demir güven tazelerken, Ali Durmuş 159 oyda kaldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Hasan Demir(Başkan), Remzi Kılınç, Hidayet Parlak, Orhun Büyükleblebi, Sadullah Sağlam, Şeref Topuz, Erdal Güler

ÖKSÜZ RAKİPSİZ

Isparta İnşaatçılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’nın olağan genel kurulunda tek listeyle seçime giren mevcut Başkan Kaya Öksüz güven tazeledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Kaya Öksüz(Başkan), Mustafa Hakan Divarcı, Osman Atasoy, Atakan Baştaş, Oğuzhan Sivri, Süleyman Gökdemir, Beytullah Özsoy

SEÇİMİ KAYBEDEN TEK BAŞKAN

Isparta Halıcılar, Tuhafiyeciler, Manifaturacılar, Dokumacılar ve Kilimciler Odası’nın olağan genel kurulunda mevcut başkan Murat Uzuner ile Mehmet Dolaksız’ın listeleri yarıştı. Yapılan seçimde 220 oy alan Dolaksız yeni başkan seçilirken, Uzuner 199 oyda kaldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Mehmet Dolaksız(Başkan), İbrahim Gürler, İbrahim Gökçay, Mehmet Ali Şan, Mustafa Taşkıran, Selda Kanlı, Süleyman Gülgönül

KAYA GİBİ BAŞKAN

Isparta Elektrikçiler ve Bobinajcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın gerçekleştirilen olağan genel kurulunda tek liste ile girilen seçimde mevcut Başkan Abdullah Kaya güven tazeledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

 Recep Korkmaz, Bilal Arıkan, Kerim Karabay, Mustafa Saka, Mikayil Arslan, Abdülkadir Sarpdağ

SEVİLEN BAŞKAN ŞİŞMAN RAKİP YOK

Isparta Kahveciler Meşrubatçılar Otelciler ve Hancılar Esnaf Odası’nın gerçekleştirilen olağan genel kurulunda üyeleri tarafından sevilen ve her zaman takdir edilen mevcut Başkan Ramazan Şişman, güven tazeledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Ramazan Şişman(Başkan, Hasan Mercan, Mehmet Çapar, Ayhan Topbaş, Ömer Akbaş, Murat Kocameşe, İsa Kızıltaş

 

UYGUN’DAN 336 FARK

Maden-İş Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın gerçekleştirilen olağan genel kurulunda mevcut başkan İsmail  Uygun ile Mehmet İlter’in listeleri yarıştı. Yapılan seçimde 500 oy alan İsmail Uygun güven tazelerken, Mehmet İlter 164 oyda kaldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

İsmail Uygun(Başkan), Nurettin Karabıçak, Mehmet Akekmek, Mustafa Şenol Tulga, İsmail Soydinç, Himmet Gündoğdu, Hakkı Güneş, İsmail Özcan, Selahattin Göksu

ERDEĞER KAYBETMEDİ

Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın gerçekleştirilen olağan genel kurulunda mevcut Başkan Nuri Erdeğer ile Çağlayan Çevik yarıştı. Yapılan seçimde Erdeğer 274 oy alarak güven tazelerken, Çevik 134 oyda kaldı.

Çağlayan Çevik ise 134 oyda kaldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Nuri Erdeğer(Başkan), Muhammet Koç, Ahmet Tahtacı, Arif Günay, Fatih Şavklıyıldız, Ercan Kaya, Ali Tuzcu

TERZİLER DE DEĞİŞİM İSTEMEDİ

Isparta Terziler ve Yorgancılar Odası'nın Genel Kurulunda 2 liste yarıştı. Kongrede 134 geçerli oyun 88'ini almayı başaran Fehmi Demirsöken, Başkanlık koltuğuna yeniden otururken, rakibi Yaşar Doğan ise 46 oy alabildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Fehmi Demirsöken, Bilal Sayar, İsmail Çoban, Uğur Diker, Nuri Atal, Sami Çukurlu, Nahide Türe

SIHHİ TESİSATÇILAR’DA DIŞPINAR GÜVEN TAZELEDİ

Sıhhi Tesisatçılar Odası’nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde Ahmet Tural’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen kongrede Hasan Hüseyin Dışpınar yeniden başkanlığa seçildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

06 Şubat 2018 Salı 16:45

yüzlerinden nur akıyor maşallahhhh hepsine

Bakkal

05 Şubat 2018 Pazartesi 12:19

Bizim bakkal esnaf akıllanmaz her köşe şokk bim A 101 oldu hala destekliyor bakkal bir sigara satıyordu oda bitecek merak etmeyin A 101 de başlıyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR