27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta CHP tam kadro Ankara'da

Isparta CHP tam kadro Ankara'da

Isparta

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı" sloganı ile bugün ve yarın Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Grup Başkanı Özgür Özel’in yarışına sahne olacak kurultayda bugün genel başkan, yarın yeni parti yönetimi belirlenecek. Isparta CHP teşkilatı da tam kadro Ankara’ya gitti. Bilindiği üzere Isparta CHP Teşkilatı Genel Başkan Adayı Özgür Özel’i destekliyor.

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz ve delegeler ile yöneticiler Ankara’da olağan genel kurula katıldılar. Bugün CHP’de yeni genel başkan belli olacak. Isparta Milletvekili Yalım Halıcı ve oy kullanacak Isparta delegeleri,  Genel Başkan Adayı Özgür Özel için oyunu kullanacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Köyden Musa

05 Kasım 2023 Pazar 05:42

Hayırlı olsun, aferin...Boşa gitmemiş siniz...Nasıl ettiniz öyle, kavak devirir gibi devirdiniz... İşte muhalefet yem başlıyor, desenize .. Aras lı tam tersi oldu, senin dediğinin...

Hüseyin

04 Kasım 2023 Cumartesi 21:52

Destek verdiğiniz adam demirtaşa selam söylüyor. Buyrun bu insanların bırakın yanında durmayı çayı bile içilmez. Pkklıya srlam söylüyor. Binlerce şehidimiz kanı sızlıyordur.

Araslı

04 Kasım 2023 Cumartesi 16:54

Tahminim Kılıçdaroğlu 700 - 725....Özel de. 560 - 585 arası oy alır kanaatindeyim...Tabii bu bir tahmin, seçim sonucunu oy kullanacak delegeler belirleyecek.. Hayırlısı ne ise o olsun...

Eskilerden

04 Kasım 2023 Cumartesi 14:48

Ya pzrtesi, salı istifa edersiniz, yada ettirirler ....yada başınız dik, işte burdayiz, değişimi yaptık diye üyelerin önüne çıkarsınız ..Ya herro...ya merro. Akşam belli olur artık..

vatandaş

04 Kasım 2023 Cumartesi 14:00

Özgür Özel daha genel seçimde Kılıçdaroğlu istifa etsin diyenler akplidir dememiş miydi? Bu açıdan bakarsak Kılıçdaroğlu kendisine karşı seçime giriyor gibi bir durum var ortada.

Vatanım

04 Kasım 2023 Cumartesi 13:51

inşallah vatanını seven ve hdp ile yürümeyen bir başkan seçerler.

DEDEKTİF

04 Kasım 2023 Cumartesi 12:38

Mühim olan.. Abd' nin kimi desteklediği. Yoksa ısparta Kimi desteklemiş hiç önemi yok..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR