27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta, Kemal Kılıçdaroğlu'nu bekliyor

Isparta, Kemal Kılıçdaroğlu'nu bekliyor

Isparta

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Isparta’da olacak. Saat 17.00’da Isparta 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda miting düzenleyecek. Kılıçdaroğlu’nun Isparta ziyareti önce CHP İl Başkanlığı tarafından hazırlıklar devam ediyor. Mimar Sinan Caddesi ve miting alanı bayraklarla donatıldı. Miting alanı dün gece saatlerinden beri hazırlanıyor.

CHP milletvekili adayları ve partililer, CHP Isparta İl Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanarak havalimanına hareket etti. Kılıçdaroğlu uçakla SD Havalimanı’na inecek. Ardından karayoluyla Isparta’ya gelecek.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vicdanını satmayan adam

30 Nisan 2023 Pazar 08:30

Kul hakkı yiyici torpilci rüşvetçilerin korkulu rüyası sn.kılıçdaroğlu seni çankaya köşküne göndrecek bu halk

X

29 Nisan 2023 Cumartesi 18:17

Allah sizlere fırsat ve imkan vermesin

Köyden Musa

29 Nisan 2023 Cumartesi 18:17

Yalım Halıcı çok nezaketli, efendi biri.... Yakinen tanırım...fakat genel başkanı ve başta partisi yaramaz.. Keşke başka parti den aday olsaydı... maalesef oy vereceğim... Genel başkanı zaten kazanamaz... İnce nın dediği gibi hoş geldiniz, güle güle...

YABANCI

29 Nisan 2023 Cumartesi 18:13

ayrıştırmayaydınız eyyyyyyyyyyyyy KOMONİSTLER. birilerinin ADAYI OLABİLİR lakin: bende karşılığı yoktur.AKP li değilim hiçbir partiyi savunmam.chp=hdp=ip hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç savunmam.OY KULANMAYACAKTIM .DEVLETİN MİİLİ HASASİYETİ DÜŞÜNEREK.oy kulanacağım.HEMDE KOMONİSTLERİN BEYNİNİ ZONKLATIRARAK REY KULANACAĞIM.

KUVVACI

29 Nisan 2023 Cumartesi 17:32

Kemalizm ırkçı bir kavramdır Diyen şahıs chp'den birinci Sıra Adayı.. Mustafa kemalin itleri sözünün sahibi chp Birinci sıra adayı..Yüz yıllık cumhuriyeti yıkacağız diyenŞahıs birinci sıradan aday...Sözün özü bu seçimler HİLAL İLE HAÇ'IN SAVAŞIDIR....

Realite

29 Nisan 2023 Cumartesi 16:57

Sinan Ateş in katillerinin hesabını sormanız gerekiyor . Kendi öz evladının hesabını sormayan memlekette nasıl söz sahibi olacaklar

KUVVACI

29 Nisan 2023 Cumartesi 16:54

Seçimler ATATÜRK İlke ve inkilaplarına bağlı vatanseverCumhuriyetçiler ile..kökleri dışarıdan gelen vatanına Dinine Miletine düşman MANDACILAR Arasında olacak..

Yorgun Demokrat

29 Nisan 2023 Cumartesi 16:35

Chp iki kesin akp bire düşer mhp bir çıkarır iyi parti bu sene çıkaramaz. aylin herkesi küstürdü kendisini sanki genel başkan sandı.

İpis medya

29 Nisan 2023 Cumartesi 16:32

Yoo ben beklemiyorum yalancılar

xyz

29 Nisan 2023 Cumartesi 16:27

Bu ne öz güven ya bu adam gerçekten Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olabileceğine inanıyor mu. Başlarda kendi de inanmıyordur diye inanıyordum ama birileri sağlam gaz vermiş inanıyor galiba.

xyz

29 Nisan 2023 Cumartesi 16:17

Bu ne öz güven ya bu adam gerçekten Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olabileceğine inanıyor mu. Başlarda kendi de inanmıyordur diye inanıyordum ama birileri sağlam gaz vermiş inanıyor galiba.

Hayırlı

29 Nisan 2023 Cumartesi 16:14

Hayırlı olsun Kılıçdarogluna,haksızlık liyakatsizlık ve yapılan hatalar milleti ak partiden soğuttu,MHP kendi kendine etti,seçenek bırakmadılar.Adalet mülkün temeliydi bu unutuldu,bu kadar aşırı particilik insanları yordu ve böldü,iyi olmadı.4 parti birer mv.alır herhalde.

Ulusalcı

29 Nisan 2023 Cumartesi 15:40

Akp teröristlerde halay çekti dediniz onu dediniz bunu dediniz siz neden hdp ile iş tutuyorsunuz yapmasaydınızda size oy verseydik hdp oyu yüzde 10 geri kalan yüzde 90 oya talip olsanız daha doğru değilmiydi. Millet atamın partisine oy verirdi varki bi çıkarınız sözünüz hdpye yanaşıyorsunuz size asla milliyetçi ve gerçek ulusalcılardan oy çıkmaz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR