27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'NIN TEK GÜL FESTİVALİ

ISPARTA'NIN TEK GÜL FESTİVALİ

Isparta

Isparta'nın en büyük Gül Bahçelerine sahip olan Günaykent'in genç ve başarılı Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Gül Bahçelerini avantaja çevirmeyi başardı. 

Daha önceleri Isparta Merkezde düzenlenen festivaller bitince bu kez Güneykent'te uygulamalı olarak Gül Festivali düzenlenmeye başlandı. Gül Bahçelerine davet edilen yerli ve yabancı Turistler sabahın erken saatlerinde gül toplayan Güneykentlilerle birlikte Gül Bahçelerinin eşsiz güzelliği ve büyüleyici kokusuna tanıklık ediyorlar.  Festival Boyuncada Gül Kenti Güneykent'e çeşitli sanatçılarda gelerek hem gül topluyor, hemde Güneykent'te çeşitli programlar düzenliyorlar. Konuyla ilgili olarak  Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün;  ''ISPARTAMIZIN EN ÖNEMLİ DEĞERİ MARKASI EKONOMİSİ ÇİÇEKLERİN ŞAHI GÜLÜN SERÜVENİNDE BULUŞMAK ÜZERE...Gül gibi bir gün geçirmek üzere Isparta'nın tek gül Festivaline tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz'' dedi.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Murat

02 Mayıs 2017 Salı 22:36

Başkanım helal olsun konya kaşık grubu yokmu busene

alettin

02 Mayıs 2017 Salı 16:28

650 kişi katılır artık

takipçi

02 Mayıs 2017 Salı 13:21

şenliklere devlet katkı sağlıyor festival ise kendi yağı ile kavruluyor yörenin her yönden tanıtımıysa sanatçılarda yöresel olmalı hatta sunucu bile o yöreyi bilen donanımlı biri olmalı sütçülerde rastlamıştım yıllardır doğaçlama yapan eğitimci bir sunucu var sunumuna bayıldım fevkaledenin fevki buradada burayı bilen sunucular mutlaka vardır keşfedilmeli o zaman masrafta sarsmayacak görceksiniz

ali

02 Mayıs 2017 Salı 11:39

şarkıcılı türkücülü festival kavramına karşıyım. madem gül festivali, aynı manisadaki mesir macunu şenliği gibi etkinlikler bulunabilir. yok falancı şarkıcı gelecek millet ağzını açıp onu izleyecek.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR