01 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta'nın koronavirüs tablosu

Isparta'nın koronavirüs tablosu

Isparta

Kentte vaka sayılarının günlük ortalaması 3'e kadar düştü.

Koronavirüs salgını dünya genelinde devam ediyor. Ancak Türkiye'de ve Isparta'da vaka sayılarında ciddi oranda düşüş var. Peki, Isparta'da günlük vaka sayısı ne? Koronavirüs salgınının görüldüğü ilk günden bu güne kadar kaç pozitif vaka görüldü?

Türkiye'de hem hastane yatış oranlarında hem de yeni vakalarda ciddi düşüş yaşanıyor.  2 yılı aşkın süredir hayatımızda olan koronavirüs salgını kapsamında Isparta'da bugün itibariyle toplam vaka sayısı son bir haftada 60'a düştü. Günlük vaka sayılarında da düşüş yaşanıyor. Bir hafta önce günlük vaka sayıları 10 olan Isparta'da günlük vaka sayıları ortalaması 3'e kadar geriledi. Son 10 gün içinde ise Isparta'daki hastanelerde koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden olmadı.

Koronavirüs salgınının görüldüğü ilk günden bu güne kadar Isparta'da yaklaşık 103 bin pozitif vaka görüldü. 2 yıllık pandemi sürecinde ise kentte bin kişi hayatını kaybetti.

Öte yandan her ne kadar vaka sayılarında azalış olsa da hem il yöneticileri hem de uzmanlar koronavirüs salgının yayılımının önlenmesi noktasın mesafe hijyen ve aşı konusunda vatandaşların hassasiyet göstermesini istiyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mustuvaaa

07 Mayıs 2022 Cumartesi 18:02

Mustafamusa kovid sonrası yazma yetinimi kaybettin. Meramını anlamadık. Bi doktora görün

Titin

07 Mayıs 2022 Cumartesi 17:08

Yazı yazmayı öğren sonra yorum yap gardaaaşş

MUSTAFAMUSAAKBAŞYLVC

07 Mayıs 2022 Cumartesi 13:21

IS0A4TA SRHUR HASTANESINDE K8M NERDE GOREV TANIMI KAC PWRSONEL KIMIN NERDE NE IS TAPTIGI GOREVI OLUP OLMADIGI KISILWRIN CALISIP CALUSILMADIGI BIR VATANDAS OLARAK ACABA GE4CEK HIZMET VERE LERDEN MI HIZMET ALDIGIMIXI OGRENMEK GENIM HAKKIMMMMMMM .KONTROL OLMAYTAN TERDE KIMSE BIR SEY GOREMEZ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR