29 Nisan 2024 Pazartesi

ISPARTA'DA TARTIŞTIĞI KİŞİYİ SİLAHLA VURDU

ISPARTA'DA TARTIŞTIĞI KİŞİYİ SİLAHLA VURDU

Isparta

ISPARTA'da üniversite öğrencisi Enes Selçuk (22), tartıştığı alt kat komşusu M.G. tarafından tabancayla karnından vuruldu. Ağır yaralanan Enes Selçuk, tedaviye alınırken, M.G. ise gözaltına alındı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Çünür Mahallesi'nde meydana geldi. 2 katlı binanın alt katında oturan M.G. ile üst katta oturan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Enes Selçuk arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sonrası M.G. iddiaya göre tabancayla Enes Selçuk'u vurdu.

Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Enes Selçuk, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Karın bölgesinden yaralandığı belirtilen Enes Selçuk'un tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi.

M.G. ise polis tarafından gözaltına alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mert

07 Mart 2019 Perşembe 22:39

tahmin ediyorum ki öğrenciler gürültü yapmışlardır tartışma çıkmışdır. bu sorun öğrenci kalan dairelerde genelde var.

Her ne olursa olsun - Aydın

07 Mart 2019 Perşembe 18:55

"Isparta lı" vefat eden benim arkadaşım ve kendisini iyi tanırım. Olayın detaylarını bilmeden böyle konuşman senin insanlıktan uzak olduğunu gösterir. Arkadaşımı vuran adamdan bir farkın yok, senin de soruşturulman gerekir.Kaldı ki olay her ne olursa olsun bu dünyada yargı var,hukuk ve adalet var hatırlatırım, birisinin canına kastetmek kimsenin hakkı ve sorumluluğu değildir. Allah seni ve sen gibileri islah etsin ne diyebilirim ki. Bir fatihayı fazla gören üzerine bu şekilde yorum yazan birisi

fırtına

07 Mart 2019 Perşembe 15:28

adam hayatını kaybetmiş siz hala aynı haber bir günlelleyin ya

Nelabu

07 Mart 2019 Perşembe 15:28

Kendisini vurduran, genellikle haksız taraftır.

Vatandaş

07 Mart 2019 Perşembe 15:22

Allah rahmet eylesin. Yazık gerçekten yazık insan canı rabbim geride kalanlarına sabır versin

adem

07 Mart 2019 Perşembe 15:04

arkadaş vefat etmiş belki 21-23 yaşlarında gencecik delikanlı...

Allah'ın Bu Kötü Günler Girsin

07 Mart 2019 Perşembe 12:40

Bu Olaylar Tütkiye'yi Tek Adam'ın Çok Yiy Yere Getirdiyinin Göstergesi. Daha Türkiye de Bu Günler İyi'yi miş Dedirtecek Günler Getirecek Reyis Millet Aklını Başına Alırsa Ne Ala.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR