28 Nisan 2024 Pazar

Isparta'da sokaklar yenileniyor

Isparta Belediyesi tarafından Emre Mahallesi 123 caddedeki asfalt yenilenirken, 144 caddede Çayboyunun iniş tarafındaki kaldırımlara da renkli begonit taş döşeniyor.

Isparta

Isparta Belediyesi, mahallelerde asfalt ve kaldırım düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Emre Mahallesi 123 caddede daha önce kaldırımlara gidiş ve geliş yönünde renkli begonit taş döşenmişti. Caddenin asfaltı da yenileniyor.  Caddenin bozuk ve deforme olan asfaltı freze makinesi ile kaldırılırken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından bölgede altyapı çalışmaları gerçekleştirildi. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt çalışmaları başladı. Emre Mahallesi 123 Caddede 17.100 metrekare alana sahip yol yeniden asfaltlanıyor.

123 caddede gerçekleştirilen begonit taş çalışmasının devamı olarak da Çayboyundan iniş tarafındaki kaldırımlar da yenileniyor. Bölgede begonit taş döşeme çalışmaları devam ediyor.

Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Suvay, asfalt ve kaldırım çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Suvay, “Daha önce 50 yıl dayanıklı diyerek yapılan asfalt 5 yıl geçmeden ömrünü tamamladı. Çok kötü bir hal aldı. Çukurlar, çatlaklar oluşmuştu. Yolumuzun ne kadar kötü olduğunu belediye başkanımıza ilettik. Başkanımız ekiplere talimat verdi. Hem yolumuz yenileniyor hem de kaldırımlarımız yapılıyor. Hamamın olduğu 144 caddenin de sağ tarafında begonit taş çalışması yapılıyor. Belediye başkanımıza şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

fatih mah

19 Eylül 2023 Salı 09:15

fatih mahallesinde şehrin göbeğinde bırakın yol yenilenmesini işlek cadde de hala kaldırım yok. konum geçen hafta kurye ile taksinin çarpıştığı yer. her yıl onlarca kaza oluyor kimi yaralanmalı kimisi de yakın zaman da olduğu gibi ölümlü. yol hem köstebek yuvası gibi düz bir alanı yok hem hız kesici önlem yok hem de kaldırım yok millet yoldan yürüyor(fatih mah gündoğdu sitelerinin olduğu cadde)

sümbül

18 Eylül 2023 Pazartesi 20:38

asfalt dünyanın pek çok kentinde kalktı, doğaltaş döşeniyor. Bizde ise demode olmuş sağlıksız asfalt yapılıyor.. Hatta bazılarının evinin önüne çıkmaz sokağa asfaltlama yapılıyor.

Paraları boşa harcamayin

18 Eylül 2023 Pazartesi 19:59

Kaymakkapıya,kavşağa yaya alt geciti yapın trafik kitlenmesin,boş işlere paraları harcamayın.Trafik problemini çözun.

Ehliyet

18 Eylül 2023 Pazartesi 19:53

Isparta'da belediyenin ehil ellere geçmesi gerekiyor

olması gereken

18 Eylül 2023 Pazartesi 18:34

1- Yapılan döşemelerde meydana gelen arızalar zamanında gideriliyor mu?2- Döşemeyi kimin yaptığı, ustalık durumu, hata sebebi araştırılıyor mu?3- Bunlara önlem alınıyor mu?4- Begonit taş bedava mı? Döşeme yapılan yerler için gerçekten gerekli mi?5- Belediye imkanlarını daha iyi kullanabilir mi?...... vs.

Ispartalı

18 Eylül 2023 Pazartesi 17:02

Bence taş döşeme sağlıklı değil çünkü yağmur ve karda çökmeler olacak günü kurtarma ileriye dönük değil.Bunu ben biliyorum belediye de ki arkadaşlar da biliyordur herhalde.

Ayla

18 Eylül 2023 Pazartesi 16:06

O taşları döşeyen ustalara 1 kaç ay sonra bi yürüyüş yaptırın ayağı takılıp düşmeden yürürse alnından öpün byy.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR