28 Nisan 2024 Pazar

ISPARTA'DA SİLAHLA MARKETİ SOYAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

ISPARTA'DA SİLAHLA MARKETİ SOYAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Isparta

ISPARTA'DA bir zincir marketin şubesine girerek, kasiyeri silahla tehdit edip, bir miktar parayı alarak kaçan şüpheli M.F.E, polis ekipleri tarafından İzmir’de yakalandı. Isparta’ya getirilen şüpheli, alınan ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Olay, 07 Ocak tarihinde saat 21.30 sıralarında Pirimehmet Mahallesi 1712 Sokak'taki bir zincir marketin şubesinde meydana geldi. Markete giren şüpheli M.F.E, elindeki silahı kasiyere doğrultarak paraları vermesini istedi. Bir miktar para alan şüpheli, marketten çıkarak uzaklaştı. Çalışanların ihbarı üzerine markete polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Devam eden çalışmanın ardından şüpheli İzmir’de yakalanarak gözaltına alındı. Isparta’ya getirilen şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Okubiraz!!!

10 Ocak 2020 Cuma 13:52

Nitelikli gasp suçu, bir silah kullanılarak işlenir. Bu silah ile kastedilen şey, bir kimseye zarar verebilecek olan ateşli silahlardan, sopa, taş ve hatta tırnak makası, kalem gibi objeleri dahi kapsayan bir kavramdır. Burada önemli olan şey, bu nesnelerin tehdit unsuru olarak kullanılmış olmasıdır. Bu suça dahil olan eylemler, yol kesmek ya da konut veya iş yeri gibi kapalı mekanlarda gaspta bulunmaktır. Bu suçu işleyenlerin cezası 10 yıldan başlamaktadır.

vatandaş

10 Ocak 2020 Cuma 12:08

Hırsız kaçar Türk polisi yakalar mahkeme salar...

Var ol Emniyet Müdürlügü

10 Ocak 2020 Cuma 00:26

Hırsız kaçar Türk polisi yakalar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR