27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA POLİSLERDEN KAÇARKEN 2 POLİSİ YARALAYAN 3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

ISPARTA'DA POLİSLERDEN KAÇARKEN 2 POLİSİ YARALAYAN 3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Isparta

ISPARTA'DA polis kontrol noktasından araç ile kaçmaya çalışan 3 şüpheli 2 polis memurunu yaraladı. Kovalamaca sonucunda yakalanan şüpheliler gözaltına alındı.

Olay dün Sav uygulama noktasında meydana geldi. Antalya ilinden Isparta’ya gelen araçlar üzerinde yapılan uygulama esnasında durumundan şüphe duyulan bir otomobil durduruldu.  Otomobil ve içindeki şüphelilerin kontrolü esnasında otomobil sürücüsü hareket ederek uygulama noktasından hızla uzaklaştı. Şüphelilerin kaçması esnasında aracı kontrol eden 2 polis memuru araçla birlikte bir süre sürüklenerek hafif şekilde yaralandı. Kovalamaca sonucu otomobil Büyükhacılar Köyünde ara sokakta terk edilmiş vaziyette bulundu.  Emniyet Müdürlüğü otoparkına çektirilen otomobil sonrasında gece boyu yapılan araştırmalar sonucu otomobilde oldukları tespit edilen sürücü E.Y ve beraberindeki S.Z.Ç ve B.Y  isimli şüpheliler bugün il merkezinde yapılan operasyonlarla farklı noktalarda yakalandılar.

Şüphelilerin üzerinden 3 parça halinde 5.68gr EROİN maddesi ve aparatlar ele geçirildi. Haklarında uyuşturucu madde kullanmak ve görevi yaptırmamak için direnmek ve yaralama suçundan işlem yapılarak gözaltına alınan 3 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bilmeyen kişi

28 Mart 2019 Perşembe 10:52

Bu gençleri gördükçe içimiz yanıyor ama devletin de göz yumdugunu herkes biliyor bu maddeden para kazanılan bir büyük ticarete dönüyor ve parayı alan herkes parayla kör oluyor ve sonuçlarını görüyoruz bu illet genelde sahili olan bölgelerde çok kullanım görünüyor ve nerden geldiğini hangi yollardan geldiğini bilmek çok da zor değil..

Kerimoğlu

27 Mart 2019 Çarşamba 10:32

Burçin hanım bunlar gençleri ve kendilerini zehirliyor acımayacaksın bunlara.

Halis

27 Mart 2019 Çarşamba 01:08

Benim 1 tane askerim polisim yaralancağına o çapulcular ölsün daha iyi. Kimse masum edebiyatı yapmasın. O kaçan çapulcular kaç tane masuma zarar verdi kim bilir. 1000 tane eroin taciri 1 tane polisin tırnağı etmez. Saygılar.

Burçin

26 Mart 2019 Salı 22:53

Yıldırım bey plakası belli ,kullananı belli araçtaki kişileri öldürmek olur mu ? Tabi ki polis canını koruyabilirdi ama yakalama imkanı varken öldürmek niye ?

bilir kişi

26 Mart 2019 Salı 21:50

amerika da polisin durdurduğu araçtaki şüpheli kişiye ,polisin ellerini direksiyondan ayırma ikazına uymayan şüphelinin kafasına mermi dolduruyor ve mahkemesi bile yapılmadan polis beraat ediyor ,işte bizler bunu örnek almalıyız ,açılıp saçılmayı değil.bu tip olayların son bulması için,Türk polisine tam yetki verilmelidir.

Yıldırım

26 Mart 2019 Salı 18:09

Şimdi bu çocuklarına polis ateş açsa ve bu çocuklarından biri ölse kendini korumak isteyen polis ler suçlanacak.Bu çocukları masum olacak öyle mi?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR